Biletul zileiSeviliaFC PortoAS RomaWolvesPeste 2,5Superbet
403

Biletul Zilei de Joi 19 Septembrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul Zilei de Joi 19 Septembrie ne aduce in prim-plan 5 meciuri din grupele Europa League care vor avea loc Joi 19 Septembrie incepand cu orele 20:00 si 22:00.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.23

Qarabag - Sevilla

Cele doua echipe se intalnesc in prima etapa din Grupa A din Europa League intr-o partida ce va avea loc Joi 19 Septembrie incepand cu orele 20:00.

Qarabag are un inceput de sezon nou foarte bun in Premier League Azerbaijan fiind pe primul loc in campionat dupa patru etape in care au acumulat 12 puncte avand 4 victorii. Cea mai categorica victorie a fost in fata celor de la Sabail cu scorul de 4-0.

Sevilla de cealalta parte a inceput de asemenea foarte bine noul sezon de LaLiga reusind sa fie pe prima pozitie momentan dupa patru etape in care au castigat 3 meciuri si au remizat unul in fata lui Celta Vigo. Acestia au un total de 10 puncte dupa primele 3 etape.

Pronostic: 2 (Castiga Sevilia) Cota: 1.57

 

FC Porto - Young Boys

Porto si Young Boys se intalnesc si ei in prima etapa din Grupa G din Europa League intr-un meci ce se va juca Joi 19 Septembrie incepand cu orele 22:00.

Porto sta foarte bine in clasament in noul sezon din Primeria Liga din Portugalia avand un total de 12 puncte dupa primele 5 etape in care au castigat patru meciuri si au pierdut unul singur.

Young Boys stau si ei bine in clasamentul noului sezon din Super League Elvetia avand un total de 14 puncte dupa primele 6 etape in care au inregistrat 4 victorii si doua remize, ultima din ele fiind chiat in ultimul meci in fata celor de la Luzern cu scorul de 2-2.

Pronostic: 1 (Castiga FC Porto) Cota: 1.50

 

Espanyol - Ferencvaros

Cele doua se intalnesc in prima etapa din Grupa H a Europa League intr-o partida ce se va juca Joi 19 Septembrie incepand cu orele 22:00

Espanyol a inceput prost noul sezon de LaLiga reusind o singura victorie in ultimul meci din campionat in fata celor de la Eibar iar in rest inregistrand inca doua infnrageri si o remiza alba cu Alaves. Acestia se afla momentan pe pozitia 17 in clasamentul intern.

Ferencvaros au cu un meci mai putin jucat in campionatul maghiar si sunt pe pozitia a 5-a in clasament cu un total de 9 puncte dupa patru meciuri jucate in care au inregistrat 3 victorii si o infrangere in fata celor de la Puskas Academy cu scorul de 4-1 pentru acestia din urma.

Pronostic: TG 2+ (Minim 2 goluri inscrise) Cota: 1.22

 

AS Roma - Basaksehir

Roma si Basaksehir se intalnesc in prima etapa din Grupa J a Europa League intr-un meci ce se va juca Joi 19 Septembrie incepand cu orele 22:00.

Roma a inceput modest noul sezon de Serie A din Italia inregistrand pana acum 2 remize cu Genoa si Lazio si o victorie in ultimul meci cu Sassuolo cu scorul de 4-2. Acestia se afla dupa primele 3 etape pe pozitia a 8-a din clasament cu un total de 5 puncte dupa 3 etape.

La fel ca adversarii lor din acest meci si turcii de la Basaksehir au un inceput modest in campionatul turc avand doar 4 puncte dupa primele 4 etape in care au inregistrat o singura victorie, iar pe langa asta mai au doua infrangeri si o remiza.

Pronostic: 1 (Castiga AS Roma) Cota: 1.38

 

Wolves - Braga

Cele doua echipe se intalnesc Joi 15 Septembrie incepand cu orele 22:00 in prima etapa din Grupa K din Europa League.

Wolves are un inceput foarte prost in noul sezon din Premier League aflandu-se in momentul de fata pe penultima pozitie din clasament cu un total de 3 puncte dupa primele 5 etape in care au inregistrat 3 remize si 2 infrangeri.

Si Braga sta foarte prost in noul sezon de Primeira Liga din Portugalia avand doar 4 puncte dupa primele 5 etape in care au inregistrat o singura victorie iar restul fiind 3 infrangeri si o remiza, astfel ca acestia se claseaza pe pozitia 16 din calsamentul intern.

Pronostic: TG 2+ (Minim 2 goluri inscrise) Cota: 1.32

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.23