Biletul zileiEuropa LeagueGGPeste 2,5CFR ClujSevillaSuperbet
526

Biletul Zilei de Joi 03 Octombrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul Zilei de Joi 03 Octombrie ne aduce in prim plan patru meciuri din gupele Europa League ce se vor desfasura Joi 03 Octombrie cu incepere de la orele 20:00 si 22:00.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.07

Sevilla - APOEL Nicosia

Sevilla si APOEL se intalnesc in etapa a doua din grupele Europa League intr-o partida ce va avea loc Joi 03 Octombrie incepand cu orele 22:00.

In prima etapa din Europa League Sevilla i-a intalnit pe cei de la Qarabag FK pe care ia si invins cu scorul de 3-0, dupa ce in prima repriza scorul la pauza a fost de 0-0. In LaLiga acestia au acumulat pana acum 13 puncte in primele 7 etape cu un golaveraj de 10 goluri marcate si 7 goluri incasate.

APOEL a pierdut in prima etapa din Europa League in fata celor de la Dudelange cu scorul de 4-3 pentru acestia din urma, dupa ce au reusit in a doua repriza sa treaca la conducere cu trei goluri marcate rapid in minutele '54, '56 si '58. In campionatul din Cipru acestia au jucat doar doua etape pana acum si au inregistrat 2 victorii fiind pe pozitia a 5-a in clasament.

Pronostic: 1 (castiga Sevilla) Cota: 1,23

 

Celtic Glasgow - CFR Cluj

Celtic si CFR Cluj se intalnesc in etapa a doua din grupele Europa League intr-o partida ce se va desfasura Joi 03 Octombrie incepand cu orele 22:00, partida ce va fi transmisa in direct de DigiSport 1.

Celtic Glasgow a remizat in prima etapa din grupele Europa League cu francezii de la Rennes, scor 1-1, dupa ce la pauza francezii au intrat cu avantaj la vestiar. In Premiership din Scottia, Celtic se afla momentan pe prima pozitie dupa 7 etape in care au acumulat 19 puncte cu un golaveraj de 22 de goluri marcate si 5 goluri incasate.

De cealalta parte CFR Cluj a reusit o victorie in prima etapa din grupele Europa League in fata celor de la Lazio Roma cu scorul de 2-1 dupa ce in minutul '75 Omrani a reusit sa o duca in avantaj pe CFR Cluj dupa o lovitura de cap interesanta. In Liga 1 Romania CFR Cluj se afla de asemenea pe prima pozitie cu un total de 24 de puncte dupa 11 etape jucate pana acum si un golaveraj de 28 de goluri marcate si 8 goluri incasate.

Pronostic: TG 1-3 (minim 1 gol, maxim 3) Cota: 1,37

 

Lazio Roma - Rennes

Lazio si Rennes se intalnesc si ei in etapa cu numarul 2 din grupele Europa League intr-o partida ce se va desfasura Joi 03 Octombrie incepand cu orele 22:00.

Lazio Roma a pierdut in prima etapa in fata campioanei Romaniei CFR Cluj cu scorul de 2-1 pentru acestia din urma, dupa ce la pauza tabela arata 1-1. In Seria A Italia acestia ocupa pozitia a 6-a din clasament cu un total de 10 puncte dupa 6 etape jucate si au un golaveraj de 11 goluri marcate si 4 goluri incasate.

Rennes a remizat in prima etapa din grupele Europa League in fata celor de la Celtic dupa ce acestia au intrat la vestiare cu un avantaj la pauza in urma golului marcat din penalty de Mbaye in minutul '38. In Ligue 1 din Franta acestia ocupa pozitia a 8-a in momentul de fata cu un total de 12 puncte dupa 8 etape jucate si un golaveraj de 8 goluri marcate si 6 goluri incasate.

Pronostic: GG (ambele echipe marcheaza) Cota: 1,80

 

Feyenoord - FC Porto

Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 2 din grupele Europa League intr-o partida ce se va desfasura Joi 03 Octombrie incepand cu orele 20:00

Feyenoord a pierdut in prima etapa din grupele Europa League in fata celor de la Rangers care au castigat cu scorul de 1-0 dupa ce in minutul '11 acestia au rata un penalty iar 12 minute mai tarziu au inscris prin Ojo Seyi golul ce le-au adus victoria. In Eredivisie din Olanda acestia ocupa pozitia a 6-a dupa 8 etape in care au acumulat 13 puncte.

De cealalta parte FC Porto a reusit sa castige in prima etapa din grupele Europa League in fata celor de la Young Boys cu scorul de 2-1, goluri fiind marcate toate in prima repriza. In Primeria Liga din Portugalia acestia se afla momentan pe pozitia a 3-a cu un total de 18 puncte dupa primele 7 etape si cu un golaveraj de 16 goluri marcate si 4 goluri incasate.

Pronostic: GG (ambele echipe marcheaza) Cota: 1,67

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.07