Biletul zileiGGBelgiaItaliaAustriaSerie ASuperbet
142

Biletul zilei de duminică 21 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astăzi, la o cotă de 6.23, oferită de către SuperBet vine cu următoarele evenimentre:

  • Excelsior Virton - RWD Molenbeek
  • Oostende – Un. St. Gilloise
  • WSG Tirol – Wolfsberger, Sassuolo - Cagliari

 

Biletul zilei 21 noiembrie 2021

Mai jos voi argumenta alegerile făcute:

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.23

Excelsior Virton – RWD Molenbeek, GG (ambele echipe marchează)

Primul pont din biletul zilei vine cu partida cu numărul 12 din a doua ligă belgiană, meci disputat între Excelsior Virton și RWD Molenbeek, ambele formații fiind ocupante a ultimelor locuri în clasament. În ceea ce privește evoluția acestora, putem spune că cele două adversare au un start echilibrat, însă Molembeek reușește să se claseze cu o poziție în fața lui Virton, având doar un punct în fața gazdelor de duminică. Ținând cont de prestațiile celor două formații și de echilibrul pe care ni-l oferi astăzi, voi miza pe un joc intens, cu multe ocazii de ambele părți partidă în care ambele echipe vor reuși să înscrie minim un gol.

Oostende – Un. St. Gilloise, +3 goluri ( se vor înscrie minim 3 goluri în meci)

Pontul cu numărul doi vine cu disputa dintre prima clasată din campionatul Belgiei, care se confruntă cu una dintre ultimele clasate, Oostende. Ținând cont de forma foarte bună a oaspeților și de ultimele rezultate din campionatul intern al Belgiei, voi miza pe faptul că ambele formații ne vor oferi un joc ofensiv, cu multe ocazii la ambele porți, prin umrare și borna de 3 reușite va fi, implicit, depășită în partida din această seară.

WSG Tirol – Wolfberger, + 3 goluri (ambele echipe vor marca minim 3 goluri)

A treia partidă de pe biletul zilei de astăzi vine cu confruntarea dintre Tirol , ultima clasată, contra Wolfberger, a doua clasată din campionatul Austrei, cu o formă foarte bună în acest start de sezon, care cel mai probabil va domina meciul de duminică seară, oferind un spectacol cu multe ocazii la poarta adversă. Ținând cont de diferența imensă din clasament, voi miza pe un meci ofensiv din partea celor două candidate, partidă în care vor apărea pe tabelă minim 3 goluri.

Sassuolo – Cagliari, +3 (ambele echipe marchează minim 3 goluri)

În ultima confruntare de astăzi, vom întâlni o formație destul de echilibrată, Sassuolo, care se clasează pe locul 13 în Seria A, încercând să obțină un rezultat pozitiv în fața ultimei clasate, Cagliari, ce vine după o serie de 3 înfrângeri consecutive din campionatul intern al Italiei. Ținând cont de faptul că cele două clasate nu se află la o diferență destul de mare din punct de vedere al performanței, voi miza pe un meci echilibrat, dar în care ambele formații se vor strădui să marcheze, borna de 3 goluri fiind cu siguranță depășită duminică seară.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.23