Biletul zileiPremier LeagueSerie ABundesliga 21A Pro LeagueSuperbet
280

Biletul zilei de duminică 16 ianuarie 2022

Necastigator
Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de azi cu o cotă totală de 6,16 vine cu următoarele evenimente din oferta Superbet:

  • Liverpool – Brentford
  • Venezia – Empoli
  • Heidenheim – Ingolstadt
  • Eupen – Cercle Brugge

 

biletul zilei 16 ianuarie 2022

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.16

Liverpool – Brentford, 3+

Biletul zilei de astăzi vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Liverpool, formație care prezintă o prestație destul de impresionantă, care spre deosebire de cea a oaspeților este una opusă, Brentford, fiind poziționați pe locul 13 din clasament. Deși diferența dintre cele două formații este destul de mare, oaspeții vor spera măcar la notarea unei remize pe tabelă, fapt care pare o misiune imposibilă pentru a 13 a clasată a campionatului. Voi miza pe un meci ofensiv din partea ambelor candidate, în care cu siguranță borna de 3 goluri va fi un obiectiv ușor de depășit, cel puțin pentru cei de la Madrid.

Venezia – Empoli, GG sau 3+

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări din Italia, gazdele partidei fiind cei de la Venezia, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Empoli, formație care în actualul sezon se poziționează cu 5 locuit mai sus în clasament decât adversara de duminica. Deși diferența dintre cele două candidate nu este foarte semnificativă, ambele clasându-se pe locurile 11 și 17, partida se va dovedi a fi echilibrată, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din ambele părți, ambele formații marcând minim un gol, în caz contrat borna de 3 goluri fiind un pas ușor de depășit.

Heidenheim – Ingolstadt, GG sau 3+

A treia dispută de pe biletul zilei este confruntarea cu numărul 19 din campionatul secund al Germaniei, de această dată meciul având loc pe terenul celor de la Heidenheim, formație a cărei misiuni este impunerea în fața uneia dintr cele mai slabe echipe din 2 Bundesliga, Ingolstadt. Deși avantajul este de partea gazdelor, oaspeții vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar propulsa pe o poziție ceva mai favorabilă. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, fluierul final având ca scop surprinderea unui scor de minim 3 goluri afișate pe tabela, în caz contrat existând o mare posibilitate ca golul să-și facă apariția din ambele părți.

Eupen – Cercle Brugge, 3+

Ultima confruntare de pe biletul zilei îi are în rolul de gazde pe cei de la Eupen, formație care impresionează prin prestația de nivel mediu din Jupiter Pro League, reușind să se se claseze pe locul 12 din Belgia, acumulând un total de 25 puncte, la egalitate du adversarii de duminică. Cercle Brugge este una dintre cele mai puternice formații din campionatul Belgiei, deși locul 11 nu este o caracteristică prea convenabilă pentru oaspeți, sperând la despărțirea etapei cu numărul 22. Voi miza pe apariția unui joc ofensiv, în care ambele formații vor încerca să se impună, cele două echipe având drept obiectiv marcarea a minim 3 goluri.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.16