Biletul zileiPauza sau finalCalificari EURO 2020ItaliaSuediaNorvegiaSuperbet
202

Biletul Zilei de Duminica 08 Septembrie

Bonus pana la 500 RON

Biletul Zilei de Duminica 08 Septembrie ne aduce in prim-plan 3 meciuri de la caliicarile pentru EURO 2020, meciuri ce se vor juca Duminica si anume, Georgia vs Danemarca, Suedia vs Norvegia si Finlanda Italia.


Georgia - Danemarca

Cele doua echipe se intalnesc in etapa a 6-a din cadrul grupei D de calificare la EURO 2020 partida ce se va desfasura Duminica 08 Septembrie incepand cu orele 19:00.

Georgia se afla pe pozitia a 4-a din Grupa D de calificare la EURO 2020 cu un total de 3 puncte dupa 4 meciuri jucate pana acum, ceea ce inseamna ca a obtinut o victorie si restul au fost infrageri. Acestia au obtinut victoria in fata Gibraltarului cu scorul de 3-0.

Danemarca este pe pozitia a 2-a din Grupa D de calificare la EURO 2020 cu un total de 8 puncte dupa patru meciuri jucate pana acum in care au obtinut 2 victorii si 2 remize. Cea mai categorica victorie a acestora a fost in fata Gibraltarului pe care i-au invins cu scorul de 6-0. Una dintre remize a fost cu lidera grupei, Irlanda meci ce s-a terminat cu scorul de 1-1.

Pronostic: 2 (Castiga Danemarca) Cota: 1,65

 

Suedia - Norvegia

Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 6 din Grupa F de calificare la EURO 2020, grupa din care face parte si Romania, iar partida se va desfasura Duminica incepand cu orele 21:45.

Suedia se afla pe pozitia a 2-a a gruei de calificare cu un total de 10 puncte dupa 5 meciuri in care acestia au obtinut 3 victorii, un egal si o infrangere. Acestia au avut cam aceiasi soarta ca nationala noastra si anume au pierdut meciul cu Spania cu scorul de 3-0 pentru Spania si au remizat cu Norvegia cu scorul de 3-3.

Norvegia are 8 puncte dupa 5 mecciuri jucate pana acum in grupa F de calificare pentru EURO 2020 in care a obtinut doua victorii, doua remize si o infrnagere. Acestia au remizat cu noi si cu Suedia si au pierdut meciul cu Spania si se afla momentan pe pozitia a 3-a din Grupa F de calificare.

Pronostic: PsF X (Egal la pauza sau la final) Cota: 1,70

 

Finlanda - Italia

Finlanda si Italia se intalnesc in etapa a 6-a a Grupei J de calificare la EURO 2020 intr-o partida ce se va desfasura Duminica 08 Septembrie incepand cu orele 21:45.

Finlannda este ocupanta pozitiei a 2-a din grupa de calificare avand un total de 12 puncte dupa 4 meciuri cu victorii si o infrangere. Infrangerea suferita de acestia este chiar primul meci din fata Italiei care se impunea atunci cu scorul de 2-0 in fata acestora.

Italia este lidera grupei J de calificare la EURO 2020 cu un total de 15 punte dupa 5 partide jucate in care au inregistrat numai victorii. Cea mai categorica victorie a acestora a fost in fata Liechtensteinului pe care i-au invins cu scorul de 6-0.

Pronostic: PsF X (Egal la pauza sau la final) Cota: 1,84

 

Acest bilet are o cota foarte buna de 5.16 ceea ce poate sa ne ajute sa ne mari considerabil castigurile din pariuri si cred ca pronosticurile sunt destul de plauzibile si ar putea sa iasa pentru aceste meciuri.

Bonus pana la 500 RON
Cota: 5.16