Biletul zileiPremier LeagueAtletico MadridLaLigaSansa dublaSuperbet
140

Biletul Zilei de Duminica 01 Septembrie

Bonus pana la 500 RON

Biletul Zilei de Duminica 01 Septembrie ne aduce in prim plan 4 meciuri, doua din Ligue 1 Franta, unul din Serie A Italia si ultimul din LaLiga Spania, meciuri ce vor avea startul incepand cu orele 16:00. 


Everton - Wolverhampton

Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 4 din Premier League, partida ce se va desfasura incepand cu orele 16:00 pe Stadionul Goodison Park.

Everton nu a inceput foarte bine noul sezon de Premier League, avand o singura victorie in cele 3 meciuri de pana acum in fata celor de la Watford cu scorul de 1-0. Restul meciurilor au inregistra o remiza in fata celor de la Crystal Palace si o infrnagere cu Aston Villa, astfel acestia au acumulat doar 4 puncte dupa 3 etape si se afla pe pozitia a 4-a a clasamentului Premier League.

Wolves, de cealalta parte, au un inceput de sezon nou foarte constant insa nu si bun acestia inregistrand in ultimele 3 meciuri de pana acum doar remize, atat cu Leicester, cu Man United si cu Burnley, astfel ca acestia au acumulat 3 puncte si se claseaza pe pozitia a 17-a din clasament. 

Pronostic: 1 (Castiga Everton) Cota: 2,20

 

Reims - Lille

Reims si Lille se intalnesc in etapa cu numarul 4 din Ligue 1 Franta, intr-un meci ce se va juca Duminica 01 Septembrie incepand cu orele 16:00 pe Stadionul Auguste-Delaune II.

Reims a inceput bine noul sezon din Ligue 1 Franta cu o victorie in fata celor de la Marseille cu scorul de 2-0, insa dupa acest meci acestia au inregistrat o remiza cu Strasbourg si o infrangere in fata celor de la Brest astfel ca acestia au acumulat 4 puncte pana acum si se claseaza pe pozitia 11 din clasament.

De cealalta parte Lille, a acumulat 6 puncte in noul sezon de Ligue 1 clasandu-se pe pozitia a 7-a din clasament dupa ce au inregistrat doua victorii in fata celor de la Nantes cu scorul de 2-1 si in fata celor de la St. Etienne cu scorul de 3-0 si o infrangere cu Amines scor 0-1.

Pronostic: X2  (Egal sau Castiga Lille) Cota: 1,43

 

Atalanta - Torino

Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 2 din Serie A Italia intr-un meci ce se va desfasura Duminica 01 Septembrie inceapnd cu orele 21:45.

Atalanta a inceput foarte bine noul sezon de Serie A Italia cu o victorie in fata celor de la Spal cu scorul de 3-2 dupa ce la pauza acestia erau condusi cu scorul de 1-2 de catre Spal, iar Luis Muriel a reusit dubla ce avea sa le aduca victoria in acest meci.

Torino, de cealalta parte, au inceput si ei foarte bine noul sezon de Serie A Italia, tot cu o victorie ca adversarii lor din acest meci, reusind sa castige meciul in fata celor de la Sassuolo cu scorul de 2-1, acumuland cele 3 puncte si clasandu-se momentan pe pozitia a 6-a din clasament.

Pronostic: 1 (Castiga Atalanta) Cota: 1,65

 

Atletico Madrid - Eibar

Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 3 din LaLiga intr-un meci ce se va defasura Duminica 01 Septembrie incepand cu orele 20:00.

Atletico Madrid are un inceput foarte bun de LaLiga in ultimele 2 meiuri disputate acestia au inregistrat doar victorii, in fata celor de la Getafe, scor 1-0 si in fata celor de la Leganes scor 1-0. Aceste 6 puncte ii claseasa momentan pe pozitia a 6-a din campionat.

De cealalta parte, Eibar nu a inceput deloc bine noul sezon de LaLiga inregistrand in primu meci din prima etapa o infnragere in fata celor de la Mallorca cu scorul de 1-2 si dupa o remiza cu cei de la Osasuna, scor 0-0. Astfel ca acestia se claseaza momentan pe pozitia 17 din clasament cu 1 punct dupa 2 etape.

Pronostic: 1 (Castiga Atletico Madrid) Cota: 1,43

 

Acest bilet are o cota totala foarte buna de urmarit si incercat de 7.42 iar pronosticurile sunt chiar realizabile astfel ca aceasta cota poate sa ne mareasca substantial castigurile din pariuri.

Bonus pana la 500 RON
Cota: 7.42