Biletul zileiCalificari Cupa Mondiala 2022GoluriFIFA 2022Superbet
412

Biletul zilei cu Cota 2 duminica, 14 noiembrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astăzi, la o cotă de 2,88, oferită de către Superbet vine cu următoarele evenimente:

  • Armenia – Germania
  • Liechtenstein - România
  • Malta – Slovacia

Mai jos voi argumenta alegerile făcute:

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.88

Armenia – Germania

Germania se află în mare formă în preliminariile actuale reușind să acumuleze 6 victorii în ultimele 6 partide disputate, cu golaverajul extraordinar de 23 de goluri marcate și numai un gol primit. Astfel, ținând cont că adversarul din această seară este unul extrem de accesibil, dar și de faptul că trupa lui Hansi Flick deține un atac extrem de prolific, voi miza pe faptul că în această seară vom vedea un meci extrem de ofensiv, cu multe ocazii în care se vor marca cu siguranță minim 3 goluri. Cu toate acestea, borna de 6 goluri nu va fi depășită cu siguranță, luând în considerare și faptul că Armenia se descurcă mult mai bine în meciurile de acasă, cu 2 victorii și un egal acumulate și doar o înfrângere în ultimele 4 meciuri disputate.

Pronostic: 3-6 (în meci se vor marca între 3 și 6 goluri)

Liechtenstein - România

Pentru a mai spera totuși la o șansă de calificare, în caz că Islanda va reuși să învingă Macedonia de Nord, România va trebui cu siguranță să se ipmună în partida cu Liechtenstein. Astfel că, ținând cont că adversarul este unul foarte modest, consider că reprezentativa noastră va domina meciul, astfel că vom vedea o dispută aprinsă, cu multe ocazii, în care se va marca minim un gol, dar cu siguranță nu mai mult de 4, luând în considerare și faptul că atacurile ambelor echipe sunt destul de echilibrate, fără niște statistici extraordinare.

Pronostic: 1-4 (în meci se vor marca între 1 și 4 goluri)

Malta – Slovacia

Ambele echipe se află într-o perioadă destul de complicată. Cu toate acestea, Malta este îi clar inferioară Slovaciei, astfel că, voi miza pe faptul că în partida de duminică seară vom vedea un meci deschis, în care ambele formații vor încerca să profite de problemele celeilalte adversare. Prin urmare, golurile nu vor înceta să apară, astfel că voi miza pe minim 2 goluri înscrise în partida de mâine seară, însă cu toate acestea, borna de 6 goluri nu va fi depășită cu siguranță.

Pronostic: 2-6 (în meci se vor marca între 2 și 6 goluri)

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.88