Biletul zileiBundesligaBundesliga 2SüperligSuperbet
88

Biletul zilei cu cota 2 de vineri 26 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei cu cota 2 de astăzi, oferită de Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Regensburg – Dyn.Dresden
  • Basaksehir – Altay Izmir
  • Stuttgard – Mainz

Biletul zilei cu cota 2 pentru 26 noiembrie 2021


Regensburg – Dyn.Dresden, +2

Primul meci de pe cota 2 de astăzi vine cu confrunatarea cu numărul 15 din a doua ligă Germană, partidă ce va avea ca și adversare pe Regensburg, una dintre primele clasate, care va fi gazda celor de la Dresden, poziționată pe locul 13 din drumul de calificare pe podium, acestea asigurând o posibilă promovare în Bundesliga. Ținând cont de diferența destul de mare din clasament a celor două formații, voi miza pe o partidă echilibrată, cu ocazii din ambele părți, în care cele 2 goluri vor apărea cu siguranță.

Basaksehir – Altay Izmir, +2

Prtida cu numărul 2 ne aduce o confruntare foarte strânsă dintre două candidate care se pot lăuda cu un start destul de asemănător, Basaksehir, clasată pe locul 7, fiind gazda celor de pe poziția 12, Altay. Cu un total de 7 victorii, gazdele au un plus în fața adversarei de joi seară, care reușește să se impună în fața a 5 echipe, cu un total de 16 puncte acumulate. Cele două formații vor folosi atacuri periculoase pentru lupta de a ieși de pe teren cu un plus de 3 puncte, mizând pe înscrierea a minim 2 goluri, disputa fiind una echilibrată din punct de vedere al reușitelor.

Stuttgard – Mainz, +2

Ulimul meci de pe cota 2 a zilei de astăzi vine cu o confruntare destul de puternică, între clasate pe locul 8 al campionatul din Germania, Mainz, care vine din postura de oaspete pentru una dintre echipele cu cea mai slabă prestație în Bundesliga, Stuttgard. Favorita din clasament are un total de 18 puncte și se laudă cu o prestație destul de bună, pe când oaspeții se mulțumesc cu locul 16, cu doar 10 puncte. Ținând cont de prezențele celor două formații din campionatul intern al Germaniei, voi miza pe o partidă destul de strânsă, cu o minimă de 2 reușite, care cel m ai probabil vor fi plasate pe tabelă de către echipa oaspete.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05