Biletul zileiPeste 2,5Sansa dublaLaLigaSeria AReal MadridManchester UnitedCFR ClujSuperbet
343

Biletul Zilei Cota 2 de Luni 13 Iulie 2020

Freebet pana la 500 RON

Biletul Zilei Cota 2 de Luni 13 Iulie compus din 5 meciuri de top din Europa cu pariuri pe goluri, Sansa dubla si rezultat final.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.14

Manchester United - Southampton

Manchester ocupa pozitia 5 in clasament cu 58 de puncte, si se lupta pentru ocuparea unui loc pe podium fiind la doar 1 punct in spatele celor de la Leicester si 2 puncte in spate la Chelsea. Manchester parcurg o perioada foarte buna, avand o serie de 4 victorii si un egal dupa pauza cauzata de pandemie.

In ultimele 3 meciuri directe intre Manchester si Southampton, ambele echipe au marcat si de fiecare data s-au inscris cel putin 2 goluri.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri inscrise) Cota: 1,15

 

Inter Milano - Torino

Inter ocupa pozitia 4 in clasament cu 65 de puncte si se lupta pentru locul 2, fiind la 2 puncte in spate la Atalanta si 3 in spate la Lazio, dar avand si un meci mai putin disputat. Titlul insa pare departe, Juventus avand 10 puncte avans fata de Inter.

In meciul tur disputat la Torino, Inter a avut un meci usor in care au castigat detasat cu scorul de 0-3.

Pronostic: 1X (Egal sau castiga Inter) Cota: 1,10

 

CFR Cluj - Gaz Metan Medias

CFR Cluj se bate la titlu cu Craiova, avand in acest moment 37 de puncte si ocupand pozitia a 2-a. Ultimele 2 partide intre CFR si Gaz Metan, s-au incheiat cu scorul de 0-0, insa miza este acum mai mare ca niciodata pentru echipa antrenata de Dan Petrescu.

Pronostic: (Castiga CFR) Cota: 1,15

 

Granada - Real Madrid

Real Madrid doreste sa faca un pas mai aproape de titlu, chiar daca isi permit sa calce stramb in aceasta etapa. Este greu de grezut ca echipa lui Zidane nu va pleca cu cel putin 1 punct din aceasta confruntare.

In partida tur am vazut o victorie a Madrilenilor, cu scorul de 4-2.

Pronostic: X2 (Egal sau castiga Real) Cota: 1,10

 

Sepsi - Chindia Targoviste

Atat Sepsi cat si Chindia vin dupa 2 infrangeri, si nu au convins in acest play-out. Chindia ocupa ultima pozitie si pare imposibil sa se mai salveze de la retrogradare, in timp ce Sepsi mai au sanse bune sa evite nu doar retrogradarea direct cat si pozitia care duce la barajul pentru retrogradare/promovare.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri inscrise) Cota: 1,34

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.14