Biletul zileiOver 2.5Manchester UnitedArsenalValenciaSuperbet
424

Biletul zilei Cota 2 - Duminica 21 Septembrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei vine cu Cota 2 la meciurile din Premier League: West Ham - Manchester United si Arsenal - Aston Villa si Valencia - Leganes din LaLiga.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.12

West Ham - Manchester United

Manchester United vine dupa victoria din Europa League contra Astana cu scorul de 1-0. In ultima etapa din Premier League, Manchester a castigat cu scorul de 1-0 contra Leicester, meci disputat acasa pe Old Traford. In 5 etape, Manchester a castigat de 2 ori, are 2 egaluri si o infrangere, acumuland 8 puncte si ocupand locul 6.

West Ham are de asemenea tot 8 puncte acumulate tot cu 2 victorii si 2 egaluri, insa vin dupa un egal in deplasare la Aston Villa, meci incheiat cu scorul de 0-0.

 

In ultimele 5 meciuri dintre West Ham si Manchester am vazut 3 victorii pentru Manchester si doar o victorie pentru West Ham. Singurul meci in care nu s-au marcat minim 2 goluri a fost remiza cu 0-0.

Pronostic: TG 2+ (Minim 2 goluri marcate) Cota: 1,19

 

Arsenal - Aston Villa

In ultimele 2 etape, Arsenal a facut doua egaluri, ambele incheiat cu scorul de 2-2, contra Tottenham si in ultima etapa contra Watford. Arsenal vine dupa meciul de Europa League disputat in deplasare contra Eintraht Frankfurt, meci castigat categoric cu scorul de 0-3.

Asto Villa vine dupa un egal acasa contra West Ham, meci incheiat cu scorul de 0-0. Aston Villa ocupa momentan locul 18 in clasament cu doar 4 puncte, dupa o victorie, un egal si 3 infrangeri.

Ultimele 6 meciuri intre Arsenal si Aston Villa au fost castigate de Arsenal si in toate partidele au fost inscrise minim 2 goluri.

Pronostic: TG 2+ (Minim 2 goluri marcate) Cota: 1,10

 

Valencia - Leganes

In ultima etapa, Valencia a pierdut in deplasare la Barcelona cu scorul de 5-2, insa vin dupa victoria impotriva lui Chelsea din Champions League, meci incheiat cu scorul de 0-1.

Valencia a acumulat pana acum doar 4 puncte in primele 4 meciuri din LaLiga, avand o victorie, un egal si 2 infrangeri.

Ultima clasata Leganes a pierdut toate cele 4 meciuri din LaLiga. si au inscris un singur gol, avand 7 goluri primite. In ultima etapa au pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-3 contra Villarreal.

Pronostic: 1 (Castiga Valencia) Cota: 1,62

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.12