Biletul zileiCalificari EURO 2020SerbiaTurciaPortugaliaOver 2,5Superbet
206

Biletul Zilei Cota 2 de Marti 10 Septembrie

Bonus pana la 500 RON

Biletul Zilei Cota 2 de Marti 10 Septembrie nea duce in prim-plan trei meciuri din cadrul grupelor de calificare la EURO 2020, intre Luxemburg vs Serbia, Moldova vs Turcia si Lituania vs Portugalia.


Luxemburg - Serbia

Luxemburg si Serbia se intalnesc in etapa a 6-a din cadrul Grupei B de calificare pentru EURO 2020, partida ce va avea startul incepand cu orele 21:45.

Luxemburgul este ocupanta locului 3 din grupa de calificare la EURO 2020 cu un total de 4 puncte dupa patru meciuri in care au inregistrat o singura victorie in fata Lituaniei cu scorul de 2-1. Restul partidelor au fost o remiza cu aceiasi Lituanie scor 1-1 si doua infnrageri amandoua in fata liderului grupei Ucraina.

Serbia a avut un parcurs foarte prost in grupa de calificare, clasandu-se pe pozitia a 4-a din grupa cu un total de 4 puncte dupa patru meciuri in care au inregistrat doar o victorie in fata Lituaniei restul meciurilor fiind doua infrangeri si o remiza.

Pronostic: 2 (Castiga Serbia) Cota: 1,23

 

Moldova - Turcia

Cele doua echipe se intalnesc in meciul din etapa a 6-a din Grupa H de calificare la EURO 2020, partida ce se va disputa Marti 10 Septembrie incepand cu orele 21:45.

Moldova a avut un parcurs foarte prost in grupa de calificare la EURO 2020, din cinci meciuri jucate au reusit o singura victorie in fata Andorei cu scorul de 1-0 iar restul de patru meciuri jucate le-au pierdut pe toate. Cea mai categorica infrangere a fost in fata adversarilor din acest meci, care pe atunci castigau cu scorul de 4-0 in fata Moldovei.

Turcia de cealalta parte au acumulat dupa 5 meciuri jucate pana acum in grupa, 12 puncte fiind la egalitate cu liderul grupei Franta, dupa ce au obtinut 4 victorii si o infrangere obtinuta in fata Islandei cu scorul de 2-1. Cea mai categorica victorie a acestora a fost in fata adversarilor de azi din acest meci Moldova, pe care ii bateau atunci cu scorul de 4-0.

Pronostic: 2 (Castiga Turcia) Cota: 1,45

 

Lituania - Portugalia

Lituania si Portugalia se intalnesc in etapa a 6-a din cadrul Grupei B de calificare la EURO 2020 intr-o partida ce va avea loc Marti 10 Septembrie incepand cu orele 21:45.

Lituania este ocupanta ultimei pozitii din cadrul grupei de calificare de la EURO, asta dupa ce in cele patru meciuri pe care le-au disputat pana acum au reusit sa acumuleze un singur punct dupa remiza din fata Luxemburgului scor 1-1. Restul meciurilor au fost doar infrnageri iar cea mai categorica dintre ele fiin cea in fata Serbiei care s-a terminat cu scprul de 4-1 pentru Serbia.

Portugalia este ocupanta pozitiei a 2-a din grupa insa dupa doar 3 meciuri jucate pana acum in care acestia au inregistrat 2 remize si o victorie. Victoria a fost cea din fata Serbiei unde Portugalia a reusit sa se impuna cu scorul de 4-2 dupa ce acestia au deschis scorul in minutul '42 prin William Carvalho. Remizele inregistrat au fost in fata liderului grupei Ucraina si in fata primului meci cu Serbia.

Pronostic: 2&2+ (Castiga Portugalia si minim 2 goluri marcate) Cota: 1,29

Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.30