Biletul zileiCalificari EURO 2020GermaniaCroatiaRusiaSuperbet
275

Biletul Zilei Cota 2 de Luni 9 Septembrie

Bonus pana la 500 RON

Biletul zilei ne aduce Cota 2 pentru 3 meciuri de calificare pentru EURO 2020. Germania face deplasarea in Irlanda de Nord in meciul din runda 5 a grupei C, Croatia joaca pe sintentic in Azerbaidjan in grupa E si Rusia primeste vizita selectionatei din Kazakhstan.


Irlanda de Nord - Germania

Germania ocupa locul 2 in grupa dupa ce meciul trecut au pierdut pe teren propriu contra Olanda cu scorul de 2-4, in timp ce prima pozitie este ocupata de Irlanda de Nord, care insa nu a disputat decat meciurile cu Estonia si Belarus, urmand sa joace atat cele 2 meciuri cu Germania cat si cele 2 cu Olanda.

Pronostic: 2 (Castiga Germania) Cota: 1,33

 

Azerbaidjan - Croatia

In runda precedenta, Croatia a castigat in deplasare la Solvacia cu scorul de 0-4, acumuland 9 puncte dupa 4 meciuri. Singurele puncte pierdute de croati in aceasta campania de calificari au fost impotriva Ungariei, cu care au pierdut in deplasare.

Azerbaidjan nu au reusit sa stranga nici un punct, dupa 4 infrangeri consecutive, insa este o echipa care precum Kazakhstan, pun probleme pe teren propriu din cauza agresivitatii jucatorilor si a terenului sintetic pe care isi disputa meciurile.

Pronostic: 2 (Castiga Croatia) Cota: 1,30

 

Rusia - Kazakhstan

Rusii au castigat contra Scotia in deplasare cu scorul de 1-2 in runda precedenta, reusind sa acumuleze 12 puncte in 5 meciuri. Ocupanta locului 2 din grupa a pierdut puncte doar contra Belgiei, care are un parcurs perfect pana acum.

Kazakhstan ocupa locul 3 in grupa cu 3 puncte in spatele Rusiei, dupa ce runda precedenta au facut egal in deplasare la Cipru.

Pronostic: 1 (Castiga Rusia) Cota: 1,20

Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.07