Biletul zileiCopa del ReyCupa SpanieiEstadio Ciudad de ValenciaRezultat finalCMMDSuperbet
632

Biletul zilei - 18 ianuarie

Freebet pana la 500 RON

Cu cât avansează Cupa Spaniei pe tabloul competițional, cu atât lucrurile devine mai serioase pentru echipele care au ca obiectiv să câștige trofeul. Fapt pe care încercăm să-l speculăm activ prin încropirea de Biletul zilei pe baza acestui aspect. În care să urmărim un parcurs bun al unora dintre principalele favorite la ridicarea trofeului.

  1. Levante – Atletico Madrid
  2. Betis - Osasuna

Biletul zilei Superbet de miercuri 18 ianuarie 2023

Biletul zilei – detalii și argumente:

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.83

Levante – Atletico Madrid 2 solist (Câștigă Atletico Madrid)

N-o fi Atletico Madrid cea mai în formă echipă la ora actuală, dar nici Levante nu e cel mai de speriat adversar pentru faza optimilor de finală din Cupa Spaniei. Eliminată deja din Liga Campionilor după faza grupelor, fapt fără precedent pentru Atleti în era Simeone, madrilenii au nevoie mai mult ca oricând de un parcurs bun în Cupă. Tocmai de aceea mizăm că Griezmann, Morata și compania se vor mobiliza exemplar chiar și pentru un meci de optimile Cupei de pe terenul unei echipe din liga a doua, așa cum este Levante. De partea cealaltă, în afară de prestigiul de a juca împotriva lui Atletico, ceea ce nu e tocmai o mare noutate pentru gazde, Levante nu are miză atât de mare pentru această competiție, ci mai degrabă pentru campionat, acolo unde fugărește o revenire în La Liga, fiind pe locul al treilea momentan.

Real Betis – Osasuna CMMD 1 (calificare Betis, inclusiv prelungiri)

Ar fi culmea ca tocmai pe deținătoarea trofeului să nu mizăm, mai ales că are un meci pe teren propriu în fața unui adversar pe care l-a mai învins o dată pe parcursul acestui sezon, doar că în campionat. Verzii au avut un parcurs foarte bun până acum pe toate fronturile, fără să avem motive să ne îndoim de capacitatea de a avansa încă un tur din Cupa Spaniei, competiție pe care are deja experiență recentă de a o aborda cum trebuie. De partea cealaltă, Osasuna se poate concentra mai mult pe campionat, acolo unde poate fi una dintre surprizele plăcute, fiind pe locul al șaptelea în acest moment. E de așteptat ca Betis să introducă pe teren cea mai bună garnitură, mai ales că în weekend n-a avut etapă, în timp ce Osasuna ar putea apela la menajarea unor jucători importanți pentru partidele ce vor urma în campionat.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.83