Biletul zileiLaLigaSüper LigFotbal SpaniaFotbal TurciaRezultat finalTotal goluriSuperbet
421

Biletul zilei - 17 ianuarie

Freebet pana la 500 RON

Meciurile de Cupă sunt în toi în toate țările importante de fotbal, iar câteva dintre ele ne fac cu ochiul pentru a le culege. Și cum oferta de pariuri sportive este suficient de bogată, ne crește încrederea când alegem doar două dintre evenimentele puse la dispoziție pentru a compune Biletul zilei din 17 ianuarie. Iată cine ne-a atras atenția nouă cel mai tare pentru un astfel de pariu:

  1. Alaves – FC Sevilla
  2. Alanyaspor - Galatasaray

Biletul zilei - 17 ianuarie

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.22

Biletul zilei – detalii și argumente:

Alaves – FC Sevilla 2 solist (câștigă FC Sevilla)

Chiar dacă sezonul actual este unul de coșmar în privința parcursului de campionat pentru FC Sevilla, meciurile din Cupa Spaniei ar trebui să fie calea cea mai simplă către accederea în cupele europene. Parcursul celor de la FC Sevilla trece în optimi printr-o deplasare la Alaves, formație din liga a doua cu griji mai mari pentru a reveni în primul eșalon cât mai curând. Chiar dacă a dat chix în deplasarea de la Girona din campionat, FC Sevilla a arătat destule semne de revenire ca formă în ultima perioadă încât să ne încredem pentru un succes la Alaves. Valoarea lotului a rămas acolo și nu e vorba decât de un accident de moment că FC Sevilla trece prin acea postură în campionat, în care este în zona locurilor de retrogradare. Chiar și-așa este un meci de 2 solist cu o miză foarte importantă pentru oaspeți.

Alanyaspor – Galatasaray Total goluri peste 2,5 (se marchează cel puțin trei goluri)

Specialistele meciurilor cu goluri multe din Turcia își dau întâlnire în Cupă, acolo unde restricțiile de joc ar trebui să fie și mai tare oprite. Galatasaray a arătat o formă deosebită, în care de una singură a reușit să marcheze aproape meci de meci minimum trei goluri. Când joacă Alanyaspor, deja pariorii știu că e miros de goluri multe, fiind o echipă capabilă să ajungă și la o limită mult mai mare de goluri decât ceva pe care o urmărim noi de această dată. Cei curajoși pot să încerce chiar și un pariu de peste 3,5 și tot n-ar fi deplasat, asta ca să înțelegem nivelul de încredere pe care l-am dobândit de pe urma pariului nostru pentru acest meci. Statistica e de partea noastră, stilul de joc al echipelor și forma de moment, de asemenea, așa că putem plasa încrezători pariul.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.22