Biletul săptămâniiSansa dublaSuperbet
166

Biletul săptămânii 14 ianuarie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul săptămânii vine cu o cotă totală de 7,65 și este formată din următoarele evenimente din oferta Superbet:

  • Brighton – Crystal Palace
  • Seraing – Un. St. Gilloise
  • Norwich – Everton
  • West Ham – Leeds
  • Augsburg – Eintracht F.

biletul saptamanii 14 ianuarie 2022

Freebet pana la 500 RON
Cota: 7.65

Brighton – Crystal Palace, GG sau 3+

Biletul săptămânii vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Brighton, formație care au drept adversare în campionat pe Crystal, meciul fiind unul între doi poli apropiați din punct de vedere al clasamentului. Deși diferența dintre cele două formații nu este foarte mare, gazdele vor spera măcar la notarea unei remize pe tabelă, fapt care pare o misiune dificilă pentru a 9 a clasată a campionatului. Voi miza pe un meci ofensiv din partea oaspeților, în care cu siguranță ambele vor marca minim un gol, în caz contrar borna de 3 goluri va fi un obiectiv ușor de depășit, cel puțin pentru cele două concurente.

Seraing – Un. St. Gilloise, X2&2+

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări, gazdele partidei fiind cei de la Seraing, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Un. St. Gilloise, formație care în actualul sezon se poziționează pe primul loc al clasamentului. Deși diferența dintre cele două candidate este una uriașă, ambele clasându-se pe locurile 1 și 17, partida se va dovedi a fi de partea gazdelor, care pe lângă avantajul din Jupiter Pro League, au un lot mult mai sănătos decât cel al gazdelor, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din partea acestora, depășirea bornei de 2 goluri fiind în același timp ca și realizată.

Norwich – Everton, X2&2+

A treia etapă de pe biletul săptămânii este confruntarea cu numărul 22 din campionatul intern al Angliei, de această dată meciul având loc pe terenul celor de Norwich, formație a cărei misiuni este impunerea în fața unei echipe destul de echilibrate. Deși avantajul este de partea oaspeților, gazdele vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar detașa de pe ultimul loc din Premier League. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, însă voi garanta victoria sau egalul celor de la Everton, în același timp borna de 2 goluri fiind foarte ușor de depășit.

West Ham – Leeds, 1X&2+

Ultimul meci ne surprinde cu partida cu numărul 22 din Premier League, între echipa de pe poziția a 4 a, West Ham și formația cu o prestație destul de slabă în acest start de sezon, Leeds, aceștia poziționându-se pe a 16 a poziție, cu un total de 19 de puncte acumulate în cele 19 meciuri disputate. Ținând cont de diferența destul de mare din clasament, voi miza pe un meci cu multe ocazii din partea celor de la West Ham, care dacă nu se vor impune vor scoate o remiză, borna de 2 goluri fiind destul de ușor de depășit.

Augsburg – Eintracht F, GG sau 3+

Ultima dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări din Germania, gazdele partidei fiind cei de la Augsburg, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Eintracht, formație care în actualul sezon se poziționează cu 7 locuit mai jos în clasament decât adversara din acest meci. Deși diferența dintre cele două candidate nu este foarte semnificativă, ambele clasându-se pe locurile 8 și 16, partida se va dovedi a fi una echilibrată, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din ambele părți, ambele formații marcând minim un gol, în caz contrat borna de 3 goluri fiind un pas ușor de depășit.

Găsești și mai multe evenimente sportive la cote atractive și o varietate extraordinară la Superbet!

Freebet pana la 500 RON
Cota: 7.65