Zboară până la ceruri, câștigă premii până la stele cu noul bonus Superbet la jocul Aviator!

Ai stofă de pilot și îți plac în același timp și jocurile de păcănele cu elemente de sporturi virtuale? Atunci cu siguranță ai încercat în trecut câteva runde la celebrul crash game, Aviator de la Spribe, un joc unic în peisajul cazinourilor online. Pentru că Superbet a remarcat, la fel ca noi toți, popularitatea din ce în ce mai mare a acestui titlu, acordă o ofertă fulger cu 5 RON bonus la o miză de minim 20 RON în bani reali. Află cum poți profita și tu de bonus în rândurile următoare:

Când se desfășoară promoția?

Bonusul poate fi revendicat doar de clienții Superbet înregistrați, cu conturi active, care au bifat informările de marketing din profil înainte de creditarea ofertei, nu și de jucătorii noi. Vorbim de o promoție limitată pe care o poți revendica doar pe 17 Februarie 2022, între orele 11:00 și 23:59.

Cum obțin bonusul?

Bonusul trebuie acceptat manual apăsând pe notificarea pop-up din contul de jucător în termen de maxim 24 de ore, altfel acesta expiră. Pentru a fi eligibil, trebuie să mizezi minim 20 RON în bani reali pe perioada promoțională la slotul Aviator de la Spribe și vei primi 5 RON bonus instant. Doar pariurile în bani reali se iau în considerare pentru promoție, nu și cele cu fonduri bonus.

De asemenea, cei 20 RON trebuie plasați la un singur post de joc – dacă plasezi două mize simultan, acestea nu se vor cumula.

Cerințe de rulaj pentru bonus

Pe întreaga durată a promoției, poți obține un bonus de maxim 5 RON. Acesta are cerințe de rulaj de 1x, tot la slotul Aviator de la Spribe. Nu uita că nu poți înainta o cerere de retragere în bani reali fără a îndeplini în prealabil rulajul bonusului, altfel atât acesta, cât și eventualele câștiguri vor fi anulate automat de Superbet.

Aviator – la intersecția dintre păcănele sociale, sporturi virtuale și jocuri pe bani reali

Aviator Superbet

Slotul Aviator este o creație cu adevărat inedită care implementează atât elemente de păcănele sociale, cât și de jocuri pe bani reali. Lansat de dezvoltatorul Spribe în 2019, Aviator este un joc unic pentru că nu are nici role pe care apar simboluri cunoscute (wild, scatter), nici rânduri sau linii de plată fixe.

În schimb, obiectivul jucătorului este să plaseze mize în bani reali în timp ce un avion decolează pe ecran. Acesta ajunge la o anumită înălțime proporțională cu valoarea multiplicatorului ce apare în partea de sus a ferestrei de joc (între 1.19x – 11.62x în medie). Mizele posibile se plasează între 0.01 – 100 RON per rundă – ai opțiunea să plasezi o singură miză sau două simultan, până la un maxim de 200 RON.

Provocarea pentru jucători este să se retragă din rundă și să-și revendice premiile la momentul potrivit. Cu cât rămâi mai mult în rundă, cu atât ai șansa să câștigi premii mai mari, însă și gradul de risc va crește proporțional. Pe măsură ce avionul își desfășoară urcarea, mizele asociate câștigurilor vor crește iar pariorii au opțiunea să dea cashout – însă, aici apare și riscul. Dacă dai cashout prea devreme, vei obține premii prea mici, dacă vei da cashout prea târziu, odată ce avionul deja s-a ridicat de la sol, vei pierde tot ce ai acumulat (pariul inițial + câștigurile) și o iei de la capăt.

Jocul oferă statistici detaliate ale rundelor precedente și are și câteva elemente specifice păcănelelor sociale, de exemplu funcția de live chat. Poți interacționa cu alți jucători și le poți vedea mizele și câștigurile în partea stângă a ecranului.

Aviator de la Spribe nu doar că oferă o experiență mult mai interactivă față de jocurile de păcănele clasice, prin definiție solitare (doar un singur jucător în fața ecranului sau aparatului), dar oferă și o rată de plată peste media industriei de 97%. Nivelul său de volatilitate este mic spre mediu, astfel că acest titlu este ideal și pentru începătorii la cazino. Premiul maxim pe care îl poți revendica este de $10,000 sau echivalent în RON.