Susține meciurile României și fii premiat cu un bonus 2 în 1 pe Superbet!

Ești fanul echipei României? Superbet îți răsplătește patriotismul de 2 ori în luna noiembrie! Exact, ai citit bine – dacă pariezi pe meciurile România-Islanda, respectiv Liechtenstein-România, te așteaptă un dublu bonus – 20 RON garantați și 10 RON pentru fiecare gol înscris. Iată cum îl obții:

Ce am de făcut?

Trebuie să te înscrii pe Superbet prin acest link dedicat și să-ți creezi un cont. Totul durează maxim câteva minute din timpul tău. Apoi, asigură-te că l-ai validat trimițând copii după documentele tale echipei Superbet și că ai bifat acordul de marketing pentru a avea acces la oferte. Odată aprobate documentele, pariază minim 50 RON pe meciurile României:

  • România-Islanda CM 2022 - Calificări (11.11.2021)

  • Liechtenstein-România (14.11.2021)

Ce tipuri de bilete sunt eligibile?

Fiecare bilet trebuie să conțină cel puțin unul dintre meciurile de mai sus. Vor fi luate în considerare doar biletele pe evenimente care au loc în data promoției.

Pentru a primi bonusurile de mai sus, poți plasa fie un pariu de tip single, fie acumulator, cu o cotă minimă pentru fiecare selecție de 1.60.

Nu vor fi luate în considerare pariurile pe selecții din oferta SuperExtra, pariurile din categoria Speciale și pariurile cu cash-out. De asemenea, dacă ai plasat un pariu pe un eveniment anulat, indiferent de motiv, el nu va mai fi luat în considerare pentru ofertă.

Ce primesc?

Odată ce ai îndeplinit toate condițiile de mai sus, vei fi premiat cu un bonus la sport în valoare de 20 RON (garantat), respectiv 10 RON pentru fiecare gol înscris în meci, inclusiv autogoluri. Fiecare jucător poate beneficia de promoție o singură dată, în ziua meciului (11.11, respectiv 14.11).

Vei primi bonusul în maxim 48 ore de la îndeplinirea condițiilor și trebuie să-l accepți în maxim 3 zile de la creditare apăsând pe notificarea pop-up. Tot în acest interval, trebuie să îndeplinești și cerințele de rulaj de 1x.

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live, cotă de minim 1.60 pentru pariuri single, cotă totală de minim 2.50 pentru pariurile acumulator. La rulaj nu vor participa pariuri pe evenimente din afara zilelor promoționale, pariuri cashout sau pariuri plasate în secțiunile Virtuale și Loto.