SuperProno la Superbet: Ediția 100 cu premii de 500,000 RON!

Semne bune anul are dacă ești utilizator Superbet! Iar dacă nu, te poți înregistra simplu și rapid prin acest link. Și de ce ai face asta, te întrebi poate? Uite, un motiv: ediția aniversară SuperProno cu premii totale de 500,000 de lei!

Iată detaliile!

Ce este SuperProno?

Dacă toate pronosticurile tale de fotbal sunt corecte, SuperProno este concursul pentru tine. Aici nu există cote și bilete doar întrebări despre meciuri de fotbal care urmează. Dacă răspunzi corect la fiecare întrebare, poți câștiga cota parte din fondul de premiere pus la bătaie de Superbet.

Într-o săptămână normală, fondul de premiere SuperProno este de 200,000 de lei. În prima ediție a concursului din acest an - care, de altfel, este runa cu numărul 100 din acest concurs - câștigurile sunt mult mai mari: fondul total de premiere pentru SuperProno aniversar este de 500,000 de lei!

Cum pot participa?

SuperProno este o promoție gratuită oferită de operatorul de pariuri online Superbet. Toți cei care au un cont deschis la Superbet și au bifat acordul pentru a primi oferte promoționale și bonusuri pot participa la concurs.

Deci, pentru a participa la concursul săptămânal SuperProno tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un cont Superbet (dacă nu ai deja unul). Beneficiile deschiderii unui cont Superbet - precum bonusul pentru validarea contului sau cel primit la prima depunere - sunt doar cireașa de pe tort.

Odată deschis contul, tot ce trebuie să faci este să vizitezi pagina dedicată concursului SuperProno și să răspunzi la întrebările afișate pe ecran.

Ce pot câștiga?

Într-o săptămână normală, fondul de premiere SuperProno se împarte astfel:

  • 70,000 lei printre jucătorii care răspund corect la 2 întrebări
  • 70,000 lei printre jucătorii care răspund corect la 3 întrebări
  • 60,000 lei printre jucătorii care răspund corect la toate cele 4 întrebări.

 

De exemplu, dacă ești singurul care răspunde corect la toate cele 4 întrebări dintr-o săptămână, câștigi 60,000 de lei, iar dacă ești unul dintre 3 câștigători, primești 20,000 de lei. Iar dacă niciun predictor nu nimerește cele 4 întrebări, banii se alocă celor care au nimerit 3.

Atenție: premiile sunt acordate sub forma unor fonduri bonus. Bonusul trebuie acceptat în cel mult 24 de ore de la acordare, apoi rulat 1X în maxim 7 zile, la cote de minim 1,6. În general, la acest bonus se aplică regulile și condițiile aplicabile bonusurilor, în general.

SuperProno care se desfășoară în perioada 3-9 ianuarie 2022 este runda aniversară cu numărul 100 al concursului, drept pentru care premiile sunt mult mai mari. Fondul de premiere este de 500,000 de lei.

Semne bune anul are cu SuperProno aniversar! Ce mai aștepți?