SUPERPARIURI PE SUPERMECIURILE DE LA INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

SUPERPARIURI PE SUPERMECIURILE DE LA INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Turneul care a ajuns “Liga Campionilor meciurilor amicale” a pornit la drum cu o nouă ediție globală! Ronaldo, Lewandowski, Hazard și Harry Kane sunt câteva dintre SuperStarurile care pot aduce profit pariorilor în această competiție. 12 SuperEchipe joacă 18 meciuri pe 3 continente pentru a-și tura motoarele în vederea sezonul 2019-2020, pentru a câștiga SuperBani, dar și pentru a crește popularitatea Fotbalului în SUA și Asia.

PUȘCAȘ CONVOCAT DE INTER!

După SuperEvoluțiile de la Euro U 21 din Italia, unde a marcat 4 goluri și s-a calificat în premieră cu România U 21 în semifinale, Pușcaș a atras atenția lui Antonio Conte. Noul antrenor al Interului l-a convocat pe Pușki pentru acest SuperTurneu unde Inter va întâlni pe Man. United (20 iulie, ora 14:30), Juventus (24 iulie, ora 14:30) și Tottenham (4 august, ora 17:00).

Pariază la cote mărite pe International Champions Cup!

Un alt jucător cu origini românești  care s-a afirmat în ICC e Vigil Postolachi. El a marcat anul trecut golul victoriei în meciul PSG - Atletico, încheiat 3-2. Atacantul basarabean în vârstă de 19 ani primit cetățenia română la puțin timp după acel gol. El s-a transferat în această săptămână la Lille și ar putea debuta în Naționalele de seniori și Tineret în această toamnă.

 

TOTTENHAM E DEȚINĂTOAREA TITLULUI!

Spurs a câștigat anul trecut la golaveraj, prima ediție globală a competiției, după ce 3 veri consecutive fuseseră desemnate mai multe campioane, în funcție de continentele pe care se juca.  Ediția inaugural a fost câștigată în 2013 de către Real, Manchester United a câștigat în 2014. Edițiile continentale au făst câștigate de Real Madrid și PSG (2015), Juve și PSG (2016), Inter și Barcelona în 2017. Cine va câștiga în 2019?

Pariază Live pe SuperAmicalele de la International Champions Cup

CELE MAI TARI CAMPONATE SUNT REPREZENTATE

Până acum, doar echipe din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue 1 au câștigat edițiile ICC. Anul acesta Guadalajara (Mexic) și Benfica (Portugalia) au o misiune aproape imposibilă în cazul în care vor să fie primele echipe din afara campionatelor puternice care câștigă trofeul. Cum Bayern a pierdut deja primul meci jucat, șansele sunt foarte mici și pentru un prim triumf al unei reprezentante a Bundesligii.

Vezi toată oferta de Pariuri Speciale la Superbet!

CUM SE CÂȘTIGĂ PUNCTELE?

Se acordă 3 puncte la victorie, 2 puncte la victorie în urma penalty-urilor de departajare și 1 punct în caz de înfrângere la penalty-urile de departajare. În caz de egalitate de puncte în clasament, departajarea se face în baza următoarelor criterii: meciurile directe, golaveraj, goluri marcate, goluri primite, meciul direct cu un adversar comun, cartonașe roșii, cartonașe galbene, total faulturi comise. Dacă egalitatea persistă… se dă cu banul.

 

X-UL TRIMITE DIRECT LA PENALTY-URI

Nu se joacă reprize de prelungire. Dacă la fluierul final din minutul 90, scorul este egal, se trece direct la executarea penalty-urilor. Anul trecut au fost 8 egaluri în 27 de meciuri jucate, cele mai multe X-uri din istoria competiției.

 

PARIUL EXCLUSIV SUPERBET GGsau3+ E SUPERPROFITABIL LA ICC!

Echipele au misiunea de a vinde Fotbalul drept un sport spectaculos în SUA și Asia unde investițiile în sportul rege în Europa, America de Sud și Africa sunt de la an la an tot mai mari. Nu e de mirare că media de goluri pe meci la edițiile din 2016 (20 meciuri), 2017 (19 meciuri) și 2018 (27 meciuri) e 3+. Iar pariul exclusiv Superbet GGsau3+ a fost prins anul trecut în 20 dintre cele 27 meciuri și a adus bani deja în primele 2 jocuri din ediția actuală: Fiorentina-Guadalajara 2-1 și Arsenal-Bayern 2-1!

 

SUPERSTARURI ÎN NOI SUPERTRICOURI!

Competiția e prima ocazie să-i vedem pe Hazard jucând pentru Real, De Light pentru Juve, pe Joao Felix sub comanda lui Cholo Simeone la Atletico Madrid și alături de ei, pe alte nume mari care vor fi transferate de aceste forțe, în perioada de disputare a International Champions Cup (ultimul meci din ICC 2019 se joacă între Atletico Madrid și Juve pe 10 august).

 

RONALDO, IBRAHIMOVIC, LUIS SUAREZ ȘI NEYMAR ÎNTRE GOLGHETERII ICC

Muntenegreanul Jovetic e golgheterul care a înscris cel mai mult într-o ediție: 5 goluri. Toți ceilalți SuperMarcatori nu au depășit 3 reușite. Să fie ediția din 2019 una în care Harry Kane, Lewandowski, Diego Costa sau de ce nu, Joao Felix ori Marcus Rashford să câștige titlul de golgheteri?