Superbet te încurajează să sărbătorești iubirea pentru sport cu un freebet de 49 RON!

Luna februarie este luna dragostei, fie că sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele românesc alături de persoana iubită. Iar, dacă vrei să celebrezi în același timp și iubirea pentru sport, Superbet te surprinde plăcut cu un freebet în valoare de 49 RON la verificarea contului. Iată mai multe detalii:

Când pot revendica bonusul și ce am de făcut?

Promoția este activă între 14-28 Februarie 2022, exclusiv pentru jucătorii noi care se înregistrează prin acest link și parcurg etapa de verificare a contului în perioada promoțională. De asemenea, pentru a primi freebet-ul, trebuie să bifezi și acordul de marketing Superbet la înregistrare.

Promo Superbet Freebet rotiri gratuite fara depunere

Termeni și condiții

Pariul gratuit în valoare de 49 RON se acordă în maxim 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor de mai sus. Îl poți utiliza în secțiunile sport” și pariuri live” de pe Superbet. Cerințele de rulaj sunt de 6x, cotă minimă pe fiecare eveniment de 1.60. Bonusul este valabil 7 zile de la acordare.

Îți plac și păcănelele? Superbet oferă și 199 de rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe!

Dacă îți place să îți încerci norocul ocazional și la jocurile de păcănele, Superbet adaugă la această promoție și 199 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la slotul egiptean, Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC. Asemeni bonusului acordat la sport, tot ce ai de făcut este să te înscrii pe Superbet prin acest link și să-ți validezi contul între 14-28 Februarie 2022.

Valoarea fiecărei rotiri este de 0.10 RON (pariul minim la Book of Ra Deluxe). Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 1x. Rulajul trebuie îndeplinit în 7 zile de la acordarea bonusului. La rulaj participă jocurile de tip slot (100%), în timp ce ruleta, blackjack-ul și video poker-ul sunt excluse. De asemenea, nici aceste jocuri de păcănele online nu participă la rulaj - Bronco Spirit Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin + toate titlurile din categoria "Egypt Quest".

Rulajul poate fi îndeplinit atât pe site, cât și din aplicația mobilă. Odată ce ai îndeplinit simultan toate condițiile, vei primi o notificare în contul de jucător și trebuie să dai click pe ea în termen de 24 ore pentru a accepta rotirile.