Superbet te așteaptă cu un freebet de 44 lei

O nouă săptămână, o nouă ofertă fără depunere din partea celei mai iubite platforme de pariuri sportive din România, Superbet. Oferta de această săptămână este menită pentru membrii noi care vor să exploreze atât lumea pariurilor sportive cât și cea a jocurilor de cazinou.

Detaliile, mai jos.

Freebet de 44 lei + 222 rotiri gratuite la păcănele

Oferta Superbet din această săptămână este dublă: pe de o parte, primește 44 de lei pentru pariuri, pe de altă parte, 222 rotiri gratuite la jocul de păcănele Lucky Lady’s Charm Deluxe de la Novomatic - ambele fără depunere.

Totuși, Superbet nu aruncă cu bani gratis după tine: pentru a putea revendica bonusurile, va trebui să completezi verificarea contului.

Verificarea contului Superbet

După ce te înregistrezi la orice casă de pariuri, ți se cere să-ți verifici (validezi) contul de jucător în termen de 30 de zile. Acest pas este impus de legislația română și este aplicat cu desăvârșire de operatorii de jocuri de noroc. Orice cont neverificat trebuie șters după expirarea celor 30 de zile, iar orice câștiguri acumulate în conturile respective se varsă către bugetul de stat.

Procedura de verificare a contului este simplă: tot ce trebuie să faci este să încarci o copie după un document de identitate - CI sau pașaport - în secțiunea „Încărcare documente” din „Contul meu”. 

Superbet va completa procedura în 24-48 de ore, apoi imediat va credita contul tău cu bonusul pentru verificare.

Cum revendic bonusul?

Pentru a intra în posesia bonusului, trebuie să-ți deschizi un cont nou Superbet folosind acest link și să-ți dai acordul pentru comunicări de marketing din partea operatorului. Apoi, trebuie să completezi verificarea contului. După toate astea, vei primi un freebet de 44 RON și 222 rotiri gratuite fără depunere, în maxim 48 de ore.

Cerințe de rulare

Freebet-ul trebuie rulat de 6 ori la cote de minim 1,6 înainte de a solicita o retragere din cont - în caz contrar, atât bonusul, cât și câștigurile realizate folosindu-l vor fi eliminate din cont. 

Câștigurile realizate folosind rotirile gratuite la Lucky Lady’s Charm Deluxe vor trebui rulate o singură dată pentru a se transforma în bani reali.

Detalii suplimentare, împreună cu termenii și condițiile care se aplică ofertei se regăsesc pe pagina promoției

Alte promoții Superbet

Nici după ce termini de rulat bonusul de pariuri gratuite și rotiri nu rămâi fără oferte speciale la Superbet.

În luna martie, casa de pariuri te alintă cu o serie de alte oferte:

  • Freebet de 25 de lei pentru fiecare 100 de lei rulați pe pariuri tenis (până la 4 aprilie)
  • SuperProno săptămânal cu fond de premiere de 200.000 lei

Cote mărite pentru pariurile live