Super OFERTĂ din partea BETANO! 50 RON FreeBet fără DEPUNERE

Startul lunii aprilie vine cu o super OFERTĂ din partea casei de pariuri online BETANO!

În perioada 1-10 aprilie, toți care își deschid cont prin acest link, vor primi 50 RON Free Bet, fără depunere! Oferta se adresează doar clienților noi!

Tot ce trebuie să faci, este să îți deschizi un cont prin acest link, să introduci codul SPORT50, în pasul trei de înregistrare și după finalizarea procesului de înregistrare, a doua zi vei primi 50 RON Free Bet, fără depunere! Oferta este valabilă doar în perioada 1-10 aprilie! Free Betul este valabil 7 zile, cu condiția să îți verifici contul în această perioadă!

Condiții de acordare bonus

Așa cum am zis, oferta se adresează doar conturilor noi! Dacă ai deja unul, nu mai poți profita de această ofertă! Dar o pot face prietenii sau cunoștințele tale! Nu mai aștepta, oferta e valabilă doar până pe 10 aprilie!

  • Deschide un cont la Betano folosind acest link
  • La pasul trei din procesul de înregistrare nu uita să introduci codul SPORT50 pentru a putea beneficia de această ofertă!
  • Free Bet-ul în valoare de 50 RON este creditat în contul tău, a doua zi după finalizarea procesului de înregistrare.
  • Înainte de a utiliza bonusul primit, trebuie să parcurgi și procesul de verificare. Procesul este unul simplu! De îndată ce ai verificat contul, poți utiliza FREE Bet-ul în valoare de 50 RON!
  • Condiții de rulaj pentru bonusul de 50 RON: minimum două evenimente, iar cota totală, cumulată, minimum 4.00. Fără aceste două condiții îndeplinite, nu vei putea profita eventualul câștig al pariului plasat.

Exemplu de pariu pentru a completa rulajul

Vei plasa un bilet, cu cel puțin două evenimente, care împreună, cota totală să fie cel puțin 4,00.

  • Manchester City – Atletico Madrid – H(+2) - @1,80
  • Chelsea – Real Madrid – X2 - @1,80
  • Villarreal – Bayern Munchen – total goluri - peste 2,5 - @1,60

Cota totală: 5.32.

Dacă veți plasa acest pariu și va fi câștigător, atunci contul vostru va fi creditat suma de 216 lei, profitul în urma câștigului total de 266 lei! Acesta a fost doar un exemplu. Orice bilet plasat, cu cel puțin două evenimente și cota totală cel puțin 4.00, câștigător, vă poate aduce un profit de cel puțin 150 lei!

Pentru mai mulți termeni și condiții, verificați pagina promoției!

Nu uita că poți beneficia și de un bonus de bun venit, la prima depunere, de 100% până în limita a 500RON! Deschide cont aici și beneficiază 50RON FREE-BET fără depunere!