PublicWin - Un matrix al caselor de pariuri online

PublicWin este casa pariurilor online cu o interfata destul de complexa pentru un outsider. La prima interactiune cu sectiunea de pariuri sportive online, unui incepator ii poate crea impresia ca a ajuns in Matrix online, sau pe o platforma cu caracter bancar, cu multe date si cifre, ca la Bursa de Valori. Totusi, nu e chiar atat de ingrozitor pe cat pare nici daca esti amator dupa ce treci putin prin regulamentul de joc, accesibil pe site. La o privire mai atenta, vei observa ca sporturile pe care poti plasa un pariu sunt eficient grupate, si ca poti accesa usor meciuri din ligile de fotbal de top. Urmareste pariuri live pe PublicWin si selecteaza valorile pe care doresti sa pui un bilet la pariuri adaugand toate optiunile la biletul la pariuri virtual. Pariaza. Confirma selectia. Plateste. Castiga!

Pe PublicWin ai acces si la loterii internationale. Alege loteria unde doresti sa pui bilet si jocul deschis. Alege numerele, pariaza pe datele din biletul virtual, confirma pariul si asteapta rezultatul.  Ce este interesant la PublicWin este sectiunea dedicata jocului de poker Texas Hold’Em. Aici se vor simti cu siguranta bine si necunoscatorii, deoarece au optiunea de a invata rapid cum sa joci Hold’Em dar si experimentatii sunt bine veniti. Totusi, poti accesa platforma de Texas  Hold’Em doar din aplicatia disponibila pentru PC dar si pentru dispozitivele mobile cu Android. Din pacate, inca nu exista versiune pentru iOS.

Din cele 114 sloturi PublicWin, cu siguranta vei gasi unul care sa iti antreneze nivelul de adrenalina si sa te prinda intr-o atmosfera captivanta de joc. Operatorul recomanda cateva jocuri de sloturi, in functie de popularitatea acestora printre membrii. Recomandam si noi Book of Magic pentru un pic de magie in viata ta, sau The Great Egypt daca doresti sa experimentezi maretia antichitatii. Iti plac calatoriile? Atunci joaca The Big Journey, sau vaneaza jackpotul in Hunter’s Spirit .

O experienta unica PublicWin, mai rar intalnita in casino-uri romanesti online, este accesul la jocuri virtuale de tenis, fotbal sau baschet ori curse de caini, unde poti viziona meciul si paria simultan. Se apropie oarecum de imersia in experienta live, transpunandu-te in gradene, de unde poti viziona, virtual, un turneu de tenis, sau iti poti sustine echipa intr-un campionat de fotbal.

Vorbind despre metodele de a face o depunere in jocurile PublicWin sau o retragere a sumelor castigate, vei avea surpriza sa nu gasesti informatiile cautate in sectiunea Metode de Plata. Aceste detalii sunt disponibile numai membrilor. Nu este ciudat, deoarece ar fi absurd sa faci un depozit fara sa ai cont.

In privinta asistentei pentru jucatori, PublicWin incearca sa-si structureze eficient tichetele primite, astfel ca, va trebui sa completezi un formular cu date despre problema pe care o intampini.