Profită de bonusurile oferite de Superbet la început de Martie!

Am ajuns în cea de-a treia lună din noul an și ca de fiecare dată, începutul lunii este echivalent cu noi bonusuri, foarte atractive, oferite de către una din cele mai bune case de pariuri de pe piață, Superbet.

În rândurile următoare puteți găsi ofertele pe care Superbet le oferă la începutul primei luni ale primăverii.

Iubești tenisul? Ești fan al sportului alb? Superbet te premiază cu o super ofertă!

Pariu gratuit tenis

În perioada 28 februarie – 6 martie beneficiezi de o ofertă în care poți primi pariuri gratuite (freee beturi) în valoare de 25 de lei. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să plasezi pariuri în valoare de 100 de lei, pe un singur meci sau mai multe (combo), acumulate în aceeași zi. Nu e obligatoriu ca toate evenimentele să fie din tenis, ci cel puțin unul să fie din acest sport, disponibil în oferta Superbet. Mai multe detalii, în oferta promoției Superbet!

Iar pentru a te inspira în alegerea pronosticurilor tenis, caută aici cele mai bune pariuri din acest sport.

Îți plac jocurile de casino? Atunci ar fi bine să afli despre această ofertă.

Rotiri gratuite fara depunere Superbet

Tot în perioada 28 februarie – 6 martie, pentru fiecare 350 de lei jucați în cadrul secțiunei jocuri, vei fi răsplătit cu bonus de 50 de rotiri gratuite în cadrul jocului Shining Crown. Bonusul nu are condiții de rulare!

Mai multe detalii despre acest bonus, în pagina ofertei!

Ești fanul fotbalului românesc? Superbet are o ofertă și pentru tine!

Bonus 22 lei freebet liga 1

Iar o altă ofertă atractivă din partea celor de la Superbet vine de la meciurile din România. Alege orice pariu din meciurile din România și vei primi INSTANT un bonus în valoare de 22 de lei pentru fiecare pariu de 21 de lei!

Bonusul se acordă doar pentru meciurile din Liga 1 și Liga 2, cele două campionate din România care se regăsesc în oferta de pariuri Superbet.

Dacă încă nu ai cont, poți deschide unul aici și poți beneficia și poți revendica un pachet de bun venit în valoare de cel mult 500 de lei, aplicat primelor trei depuneri pe care le faci în contul tău Superbet online, astfel:

  • 50%, până la 200 de lei, la prima depunere de minim 20 de lei
  • 50%, până la 200 de lei, la a doua depunere de minim 20 de lei
  • 100%, până la 100 de lei, la a treia depunere de minim 20 de lei