Oferta Superbet: 45 lei pariuri gratis și 247 rotiri la validarea contului

Luna noiembrie se încheie la Superbet cu o ofertă grea de refuzat care va aduce beneficii atât pariorilor cât și jucătorilor de păcănele - deci, dacă îți plac ambele, te vei putea bucura pe deplin. Iar pentru a revendica oferta Superbet, tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou la operator și să completezi verificarea contului.

Iată detaliile:

45 de lei și 247 rotiri gratuite fără depunere

În perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021, Superbet oferă membrilor noi beneficii duble la verificarea contului: pariuri gratuite în valoare de 45 de lei și 247 rotiri gratuite fără depunere la jocul popular Book of Ra Deluxe. Promoția se adresează membrilor noi care își deschid un cont nou Superbet și completează validarea contului în perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021.

Validarea contului

Validarea sau verificarea contului este un pas obligatoriu impus de legile statului român. Fiecare jucător la cazinou sau parior online este obligat să-și valideze identitatea într-un termen de maxim 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri sau jocuri de noroc. După expirarea acestui termen, operatorii sunt obligați să șteargă conturile nevalidate și să verse orice câștiguri nerevendicate din aceste conturi la bugetul de stat.

Verificarea contului este o procedură simplă: tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea „Contul meu” și să alegi „Verificare”. Sistemul îți va cere să încarci un document de identitate valabil (CI, pașaport), uneori și o factură de utilități cu numele și adresa ta din CI pe ele pentru a confirma că ești, într-adevăr, tu.

Termeni și condiții

Ca orice bonus, și acesta vine cu termeni și condiții.

  • Pariurile gratuite pot fi folosite doar pentru pariuri pe evenimente în secțiunile Sport și Pariuri live, nu și la virtuale. Bonusul trebuie folosit în cel mult 7 zile de la acordare, și vine cu cerințe de rulare de 6x la cote de minim 1,6.

  • Rotirile gratuite fără depunere, în valoare de 0,1 RON fiecare, trebuie acceptat în maxim 24 de ore și folosite în maxim 7 zile de la acceptare. Câștigurile obținute din aceste rotiri vin cu cerințe de rulare de 1x care se pot completa la toate jocurile de păcănele din secțiunea „Jocuri” de pe superbet.ro, cu excepția Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Încheie luna noiembrie cu pariuri gratuite și rotiri gratuite fără depunere la Book of Ra Deluxe!