Misiunea Finala Europa League la Betano

Ți-am captat atenția? Atunci să îți dăm toate detaliile!

Intră în Misiunea finale Ligii Europei până cel târziu miercuri, 29/05/2019, ora 23:35, plasând un pariu solist pe meciul dintre finalistele Chelsea și Arsenal , cu o miză de minim 20 lei, la o cotă de minim 1,60 și vei primi înapoi 50% din miza plasată de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei! Full Bet-ul poate fi folosit până la data de 31/05/2019, ora 23:59.

Citeste pontul pentru Finala Europa League: Chelsea - Arsenal !

Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).

Creeaza-ti cont si participa la misiune aici !

Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.

Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.

Ce poți câștiga?

50% din miza plasată de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Repetăm pașii?

  1. Intră în contul tău până miercuri, 29/05/2019, ora 23:35
  2. Depune minim 20 RON
  3. Intră în Promoții > Misiuni
  4. Dă click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a Misiunii finala Europa League
  5. Alocă o cotă de minim 1,60

Care-i faza cu FullBet?

Balanța contului tău nu va fi influențată la introducerea sumei de Full Bet! Ca să joci banii de Full Bet, trebuie doar să alegi cota/cotele (de la 1.50 în sus) pe care le vrei pe biletul de joc, să apeși butonul "PARIAZĂ ACUM", apoi butonul suplimentar apărut „FULL BET", însoțit de suma disponibilă. Tot ce trebuie să faci ca să joci banii acum este să apeși butoanele din nou, însă în ordine inversă: „FULL BET” și apoi „PARIAZĂ ACUM”.

Dacă Full Bet-ul se validează, atunci contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Aceasta va fi disponibilă pentru retragere. De exemplu dacă joci 50 RON Full Bet cu o cotă de 3,00 și câștigi, ți se vor vira în cont 150 RON, bani disponibili pentru retragere. În cazul în care, indiferent de motiv, Full Bet-ul se va juca la cote mai mici de 1,50 (de exemplu, ca urmare a unei modificării unei cote înainte de pariere), atunci pariul este valabil doar dacă modificarea este în favoarea jucătorului. În cazul în care, indiferent de motiv, cota finală a Full Bet-ului devine 1,00, atunci ți se va credita imediat un nou Full Bet, cu aceeași valoare a celui anterior.

Full Bet-ul poate fi utilizat pe un bilet cu pariu simplu sau pe bilet multiplu. De asemenea, va trebui utilizat în întregime. Pariurile plasate utilizând un cod Full Bet nu pot beneficia de Cash Out.

Așa-i că sună mișto? Să-i dăm bice! Baftă!

Creeaza-ti cont si participa la misiune aici !