Maxbet iti aduce 20 de lei la fiecare victorie!

Promoție nouă pentru clienții noștri: 20 lei la fiecare victorie!

MaxBet a lansat prima promoție pentru The French Open, iar procedură e simplă:

1. plasează un pariu de minimum 50 RON (10 EURO) pe un jucător de la French Open, feminin sau masculin, pe care îl crezi câștigătorul turneului

2. câștigă 20 RON pentru fiecare victorie pe care jucătorul tău o va avea în turneu

De exemplu: Jucătorul pariază 50RON pe Halep pentru a câștiga Frech Open, Halep progresează 5 Runde = 5 x 20 RON = 100 RON

Regulament promotie:

  • Promoția nu se cumulează cu alte promoții existente la momentul plasării pariului și nu se adresează jucătorilor noi.
  • Indiferent de numărul pariurilor plasate înainte de meci, doar primul pariu va fi cel considerat pentru această promoție.
  • Dacă jucătorul pe care a fost plasat pariul este eliminat din turneu, clientul va putea plasa un alt pariu pe un alt jucător pentru a participa la promoție.
  • Dacă clienții își retrag sumele câștigate, vor fi excluși din promoție.
  •  Dacă pariul plasat este câștigat, clientul va primi suma câștigată în bani reali. Câștigurile maxime care pot fi revendicate sunt de 10 ori valoarea pariului gratuit primit.
  • Această promoție este valabilă doar pentru meciurile cu turneele unice; dacă jucătorul ales va juca și meciuri duble, acestea nu vor fi luate în calcul pentru această ofertă.
  • Suma acordată pariului gratuit este valabilă timp de 3 zile de la momentul acordării premiului.

Cine este MaxBet?

Cu o istorie de peste 10 ani, MaxBet Entertainment Group LTD a devenit un operator important în domeniul jocurilor de noroc și entertainmentului din Europa Centrala și de Est, cu afaceri în Ucraina, Belarus, Croația, România și Italia, cu misiunea declarată de a oferi cele mai bune servicii și produse din domeniul jocurilor de noroc, astfel încât clienții să aibă parte de distracție și adrenalină, într-un mediu plăcut și sigur.