ÎNCEPE SUPERSEZONUL PARIURILOR PE CAMPIONATUL ROMÂNIEI!

ÎNCEPE SUPERSEZONUL PARIURILOR PE CAMPIONATUL ROMÂNIEI!

Ediția 102 a Ligii 1 începe vineri, prima etapă fiind desfășurată pe 4 zile, în intervalul 12-15 iulie. Provincia a confiscat titlul de campioană, ultimele 4 ediții - toate desfășurate în format sezon regulat (26 etape), urmat de play off (10 etape), respectiv play out (14 etape) - fiind câștigate de echipe din afara Bucureștiului: Astra, Viitorul și CFR Cluj de 2 ori. Prinde la Superbet cotele mărite pe fiecare zi de meci din campionatul României!

FORȚELE SEZONULUI TRECUT SUNT GAZDE ÎN PRIMA ETAPĂ!

Echipele care ne reprezintă în tururile preliminare din Champions League (CFR Cluj) și Europa League (FCSB, Universitatea Craiova și Viitorul) joacă pe teren propriu în etapa 1. Facem bani cu victoriile lor în runda inaugurală a noului sezon?

Vezi cotele pe victoria favoritelor în prima etapă!

 

CAMPIOANA PORNEȘTE GREU ÎN CAMPIONAT!

De fiecare dată, deținătoarea titlului a jucat pe teren propriu în etapa 1 din 2015 încoace. Numai Viitorul a câștigat în prima etapă din postura de campioană: 3-0 contra Gaz Metanului în 2017. FCSB a remizat 0-0 cu Petrolul în 2015, Astra a pierdut 1-4 în fața lui Dinamo în 2016, iar CFR Cluj a remizat 1-1 cu Botoșani, în 2018! Câștigă CFR Cluj în campionat, după 2 înfrângeri consecutive în SuperCupă și Liga Campionilor?

NOU PROMOVATELE POT PRODUCE SURPRIZE!

Tupeu pentru echipele care vin din Liga 2. Nou promovatele au pierdut doar 2 dintre cele 7 meciuri jucate la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, între 2015 și 2018. Anul trecut, Dunărea Călărași a debutat cu victorie, la Viitorul (1-0), iar Hermannstad a câștigat “acasă” cu Sepsi (scor 1-0), un meci jucat la Târgu Mureș. Dar anul acesta, debutul e greu pentru nou promovate. Clinceni joacă duminică la Craiova, pe Ion Oblemenco, iar Chindia merge luni la Mediaș, pe terenul echipei care a ocupat locul 1 la finalul play out-ului trecut.

Pariază Live pe meciurile din prima etapă a campionatului!

 

PRIMUL MECI: VOLUNTARI-SEPSI, UN DUEL CU TRADIȚIE SUPEROFENSIVĂ!

FC Voluntari joacă pentru a treia oară în meciul care dă startul noului sezon. Tot pentru a treia oară, ilfovenii sunt gazde în prologul campionatului. Ei au remizat 1-1 cu Poli Iași în 2015 și au pierdut cu 0-1 în fața Viitorului în 2016. Acum, Voluntariul întâlnește în etapa I pe Sepsi, formație în fața căreia a marcat în fiecare meci direct și are un palmares care o avantajează: 3 victorii, 2 egaluri, 1 meci pierdut. Dar singura înfrângere în fața covăsnenilor a venit în cel mai recent duel direct, partidă care s-a jucat la Voluntari! Pariul exclusiv Superbet GGsau 3+ a fost prins în toate cele 6 meciuri directe! Acum, a ajuns la cota 1.72 pe Superbet!

Vezi toată SuperOferta pe Voluntari-Sepsi!

 

DERBY-UL ETAPEI: DINAMO JOACĂ ÎMPOTRIVA ECHIPEI REGELUI HAGI!

Dinamo are cel mai dificil start de sezon. Va juca în primele 3 etape contra Viitorului, Craiovei și CFR-ului. Luna iulie e infernală pentru Câinii Roșii, care au anunțat un obiectiv îndrăzneț pentru acest sezon: calificare în Play Off și clasare între primele 4 formații, la finalul acestuia! Se anunță un meci de care pe care între 2 echipe care au driblat egalul în ultimele 5 meciuri directe. Dinamo a câștigat puncte în 4 dintre ultimele 5 deplasări la Ovidiu! Acum, cota pentru pariul X2 a ajuns la 1.65.

Pune SuperBilete pe Viitorul - Dinamo!

 

TOP 3 CELE MAI PRINSE PARIURI ÎN PRIMA ETAPĂ ÎN ACTUALUL FORMAT

Dintre cele 28 de meciuri jucate până acum în prima etapa a Ligii 1 în formatul actual, între 2015-2018, 11 meciuri au fost câștigate de gazde (pariul 1), 10 s-au încheiat la egalitate (pariul X),  oaspeții câștigând celelalte 7 partide (pariul 2). Primul sezon din actualul format ne-a oferit în 2015-2016 cele mai multe egaluri: 6 din 7 meciuri jucate!  În ultimele 2 sezoane, gazdele au câștigat de fiecare dată câte 4 meciuri. Dar pariurile cele mai profitabile pe runda inaugurală din ultimele 4 sezoane sunt 0-2, prins în 17 meciuri, NGG, profitabil în 16 jocuri, GGsau 3+, care a adus bani în 15 partide! Care dintre ele ne aduc bani acum, în prima etapă din noul SuperSezon al Campionatului României?