Getsbet oferă 2 pariuri gratuite în valoare de 100 RON jucătorilor noi!

Urmărești cu sufletul la gură evenimentele sportive in această perioadă? Ești cel mai mare fan fotbal din câți au existat vreodată? Atunci ție ți se adresează noua ofertă Getsbet pentru pariorii noi – dacă te înregistrezi prin acest link, obții pariuri gratuite în valoare de 25 RON fără depunere. Iar, la primul depozit, te mai așteaptă alți 75 RON în pariuri gratuite. Toate detaliile în rândurile următoare:

Cine poate obține bonusurile?

Pentru că promoția se desfășoară pe o perioadă limitată (7.12.2021, ora 00:00 – 23.12, ora 23:59), pot participa doar jucătorii noi care se înscriu pe Getsbet prin acest link și își validează contul în perioada menționată mai sus.

La validarea contului vei obține automat un pariu gratuit în valoare de 25 RON. Pentru a-l obține și pe al doilea în valoare de 75 RON, trebuie să realizezi o primă depunere (nu contează valoarea ei). Apoi, ieși din cont și intră din nou, iar bonusul te va aștepta să îl folosești în secțiunea sport!

Cerințe de rulaj și alte detalii importante

Promoția de față poate fi revendicată o singură dată per cont/per adresă IP și doar la înregistrare, astfel că nu este disponibilă și pentru clienții existenți Getsbet. Dacă din orice motiv, bonusurile tale nu apar în cont nici după ce te-ai delogat și ai intrat iar, poți să le scrii un email celor de la servicii clienți (suport@getsbet.ro).

Trebuie să folosești integral ambele pariuri gratuite (25 RON, respectiv 75 RON). Poți plasa pariuri simple pe fotbal (cotă minimă 1.50) sau pariuri combo (cotă minimă 2.25, cotă per selecție 1.50).

Odată acordate, bonusurile sunt valabile 3 zile.

Vrei și alte oferte la fotbal? Deschide Calendarul de Crăciun!

Concomitent cu oferta de față, pe Getsbet se desfășoară și Calendarul de Crăciun, o promoție atractivă cu premii zilnice la fotbal și alte sporturi. Tot ce trebuie să faci este să deschizi în fiecare zi pictograma cadou și să-ți revendici premiul – sunt puse la bătaie premii în bani bonus, bonusuri procentuale și pariuri gratuite.