Freebet și alte bunătăți în oferta 4 în 1 Superbet

Ești pasionat de fotbal dar nu ai avut până acum curajul să-ți încerci norocul la pariuri? Atunci, noua ofertă Superbet este alegerea perfectă pentru tine: poți explora tot ce înseamnă jocuri de noroc online fără să riști un ban. Promoția Superbet destinată jucătorilor noi oferă fonduri pe care le poți folosi atât la pariuri cât și la celelalte forme de distracție disponibile pe superbet.ro.

Venim cu detaliile.

Ce trebuie să fac să prind oferta Superbet?

Pentru a primi bonusurile oferite în această promoție, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi contul azi și să completezi verificarea contului. Procedura de verificare este simplă și rapidă: trebuie doar să încarci în sistem copia cărții tale de identitate, iar echipa Superbet va face tot restul. După completarea verificării, te vei trezi cu patru bonusuri super în contul tău de jucător.

15 lei freebet

Prima parte a ofertei este pentru pariori: un pariu gratuit de 15 lei pe care îl poți folosi atât pentru bilete pre-meci cât și pentru pariuri live. Iată cum funcționează pariurile gratuite:

  • Pariezi pe unul sau mai multe evenimente, pre-meci sau live, la o cotă de minim 1,6
  • Din suma totală câștigată, ți se scade valoarea freebetului, iar tu rămâi cu câștigul net

Iată un exemplu: dacă pariezi pe un meci de fotbal la cota 2 și biletul câștigă, vei primi 15 lei net (30 de lei câștig total, minus 15 lei freebet).

100 de rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown

Pe lângă pariul gratuit de 15 lei, Superbet îți mai oferă o serie de bunătăți cu care poți explora celelalte forme de jocuri de noroc oferite de operator, printre care și un pachet de 100 rotiri gratuite fără depunere la jocul de păcănele cu fructe Shining Crown al Amusnet.

Rotirile au o valoare de 20 de bani fiecare. Câștigurile rezultate din cele 100 de rotiri vor trebui rulate o singură dată pentru a fi transformate în bani reali.

15 lei pentru loterie, 25 de lei la jocuri live

Dar stai, încă nu s-a terminat. Pe lângă cele de mai sus, oferta Superbet mai cuprinde și un credit de 15 lei pe care îi poți folosi la loterie (mai puțin “Win for Life” și “Win for Life Numerone”, care sunt excluse) și 25 de lei credit pe care îl poți folosi la jocurile de cazinou live oferite de operator.

Ambele bonusuri vin cu propriile cerințe de rulare pe care e bine să le știi înainte de a le revendica.

Încheie vara cu o super ofertă 4 în 1 la Superbet

Vrei să-ți încerci norocul la păcănele, cazinou live sau la loterie fără să riști un ban din ai tăi? Vrei să devii parior dar ai vrea să încerci pentru prima dată fără risc? Deschide un cont nou la Superbet în perioada 16-31 august 2022, verifică-ți contul și explorează fiecare dintre cele mai populare jocuri de noroc online - jocuri de cazinou, jocuri de cazinou live, loterie și pariuri sportive - fără să cheltuiești un ban!