Bonus Superbet la început de februarie

Perioada „moartă” din fotbal se termină, cu mai toate campionatele și ligile din Europa revenind pe teren. Odată cu asta, începe și sezonul ofertelor speciale din partea caselor de pariuri din România. Astăzi, să aruncăm o privire asupra ce bonusuri și oferte speciale a pregătit pentru tine casa de pariuri cea mai iubită din România.

Iată-le:

Ești fan tenis? Ai ofertă Superbet

Australian Open s-a terminat, dar sezonul de tenis abia începe. În momentul redactării acestui articol, sunt în curs cel puțin două turnee ATP, cea din Cordoba și cea din Montpellier. Iar pariurile pe meciurile de tenis din această perioadă - mai precis, între 31 ianuarie și 6 februarie - vin cu pariuri gratuite.

Bonus superbet tenis rulaj

În cadrul ofertei Împreună trăim super tenisul care se desfășoară în perioada 31 ianuarie - 6 februarie 2022, fiecare pariu de cel puțin 100 de lei pe meciuri de tenis, single sau acumulatori, pre-meci sau live, cu o cotă minimă de 1,6 îți aduce un freebet în valoare de 25 de lei.

Pentru detalii, aruncă un ochi asupra paginii promoției pe superbet.ro.

Iar dacă te întrebi pe ce ai putea paria banii oferiți, poți găsi multe ponturi tenis aici.

333 rotiri gratuite pentru fanii de păcănele

Ești fan păcănele? Ei bine, Superbet are o ofertă perfectă pentru tine: 333 rotiri gratuite fără depunere la jocul Sizzling Hot Deluxe - asta dacă ești utilizator nou. Pentru a-i revendica, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont Superbet și să completezi validarea contului înainte de 13 februarie, și rotirile vor fi ale tale.

333 rotiri sizzling hot

Pentru detalii suplimentare, termeni și condiții vizitează pagina promoției.

Bonus de bun venit atractiv

Și la final, să nu uităm nici de bonusul de bun-venit oferit pariorilor și jucătorilor de cazinou noi la Superbet.

Dacă te interesează mai mult pariurile sportive, poți revendica un pachet de bun venit în valoare de cel mult 500 de lei, aplicat primelor trei depuneri pe care le faci în contul tău Superbet online, astfel:

  • 50%, până la 200 de lei, la prima depunere de minim 20 de lei
  • 50%, până la 200 de lei, la a doua depunere de minim 20 de lei
  • 100%, până la 100 de lei, la a treia depunere de minim 20 de lei

Pentru a transforma bonusul în bani reali, trebuie să rulezi suma primită drept premiu de 6 ori la cote de minim 1,6 (single) sau 2,5 (acumulatori) în cel mult 7 zile de la acordare.

Iar dacă ești fan păcănele, poți opta pentru bonusul de bun venit la Superbet Casino: până la 1200 de lei acordați la primele trei depuneri, împreună cu un total de 300 de rotiri gratuite la cele mai populare jocuri ale momentului.