Bonus Betano pentru Real – PSG pentru membrii noi

Betano vine cu o ofertă specială pentru clienții noi. În perioada 7 martie – 9 martie, toți care își deschid cont nou pe platforma Betano și completează în pasul 3 din ÎNREGISTRARE codul REALPSG vor primi instant, după verificarea adresei de email și a numărului de telefon un free bet în valoare de 33 de lei!

Bonusul va fi creditat în contul tău de joc imediat ce adresa de email și numărul de telefon au fost validate! Free bet-ul va putea fi folosit doar pentru meciul Real Madrid – PSG. Fără condiții de rulaj!

Cât timp e valabilă oferta?

Oferta este valabilă doar pentru pariorii noi de luni 07 martie 2022 ora 00:00 până miercuri 9 martie 2022, ora 21:59. Bonusul va fi creditat în contul de jucător imediat ce validezi adresa de e-mail și numărul de telefon, doar dacă ai introdus codul bonus REALPSG la înregistrare.

Dat fiind faptul că pariul nu poate fi folosit decât la meciul dintre Real Madrid – PSG, din manșa retur a optimilor de finală a Ligii Campionilor, asta nu vă împiedică să găsiți pariuri de pe urma cărora să fructificați bonusul primit.

Real Madrid - Paris Saint Germain

Real Madrid are de întors scorul din tur, când a pierdut la ultima fază, în urma golului marcat de către Kylian Mbappe. Meciul se anunță foarte interesant, iar spectacolul nu ar trebui să lipsească. Va reuși Realul să întoarcă scorul din tur? Poate PSG să ducă la bun sfârșit misiunea începută în tur? Vom vedeam mai multe goluri în meciul de miercuri?

Oferta Betano la Real Madrid – PSG e una bogată, vă pune la dispoziție o varietate de pariuri, de la cele clasice, până la cele speciale, statistice, cartonașe sau speciale jucători.

Analiza completă a meciului o veți putea citi mâine, însă câteva pariuri interesante ar fi:

  • Kylian Mbappe șuturi pe poartă - peste 1,5 - @2,00
  • Karim Benzema șuturi pe poartă - peste 1,5 - @1,65
  • Real Madrid se califică - @3.00
  • Karim Benzema marchează - @2.00
  • Real Madrid are peste 8,5 cornere - @1,85

Sunt doar câteva dintre pariurile pe care oferta Betano vi le pune la dispoziție la super întâlnirea din optimile de finală dintre Real Madrid și PSG. Toate aceste pariuri pot să îți aducă câștiguri, iar tu să profiți de pe urma bonusului încasat la deschiderea contului pe platforma Betano. Mult succes!

De asemenea, vei primi un bonus de 100% la prima depunere, până în limita a 500 de lei!