Promoții pariuri

In aceasta sectiune veti gasi informatii referitoare la ultimele oferte postate de casele de pariuri pentru pariuri, cote marite la diferite meciuri cat si bonusuri pentru diferite jocuri de casino. Urmariti aceasta sectiune pentru ultimele oferte active, pariuri gratuite, oferte freebet si alte promotii si speciale.

SuperProno la Superbet: Ediția 100 cu premii de 500,000 RON!
SuperProno ediția 100 cu premii de 500,000 RON!
Semne bune anul are dacă ești utilizator Superbet! Iar dacă nu, te poți înregistra simplu și rapid prin acest link. Și de ce ai face asta, te întrebi poate? Uite, un motiv: ediția aniversară SuperProno cu premii totale de 500,000 de lei! Iată detaliile! Ce este SuperProno? Dacă toate pronosticurile tale de fotbal sunt corecte, SuperProno este concursul pentru tine. Aici nu există cote și bilete doar întrebări despre meciuri de fotbal care urmează. Dacă răspunzi corect la fiecare întrebare, poți câștiga cota parte din fondul de premiere pus la bătaie de Superbet. Într-o săptămână normală, fondul de premiere SuperProno este de 200,000 de lei. În prima ediție a concursului din acest an - care, de altfel, este runa cu numărul 100 din acest concurs - câștigurile sunt mult mai mari: fondul total de premiere pentru SuperProno aniversar este de 500,000 de lei! Cum pot participa? SuperProno este o promoție gratuită oferită de operatorul de pariuri online Superbet. Toți cei care au un cont deschis la Superbet și au bifat acordul pentru a primi oferte promoționale și bonusuri pot participa la concurs. Deci, pentru a participa la concursul săptămânal SuperProno tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un cont Superbet (dacă nu ai deja unul). Beneficiile deschiderii unui cont Superbet - precum bonusul pentru validarea contului sau cel primit la prima depunere - sunt doar cireașa de pe tort. Odată deschis contul, tot ce trebuie să faci este să vizitezi pagina dedicată concursului SuperProno și să răspunzi la întrebările afișate pe ecran. Ce pot câștiga? Într-o săptămână normală, fondul de premiere SuperProno se împarte astfel: 70,000 lei printre jucătorii care răspund corect la 2 întrebări 70,000 lei printre jucătorii care răspund corect la 3 întrebări 60,000 lei printre jucătorii care răspund corect la toate cele 4 întrebări.   De exemplu, dacă ești singurul care răspunde corect la toate cele 4 întrebări dintr-o săptămână, câștigi 60,000 de lei, iar dacă ești unul dintre 3 câștigători, primești 20,000 de lei. Iar dacă niciun predictor nu nimerește cele 4 întrebări, banii se alocă celor care au nimerit 3. Atenție: premiile sunt acordate sub forma unor fonduri bonus. Bonusul trebuie acceptat în cel mult 24 de ore de la acordare, apoi rulat 1X în maxim 7 zile, la cote de minim 1,6. În general, la acest bonus se aplică regulile și condițiile aplicabile bonusurilor, în general. SuperProno care se desfășoară în perioada 3-9 ianuarie 2022 este runda aniversară cu numărul 100 al concursului, drept pentru care premiile sunt mult mai mari. Fondul de premiere este de 500,000 de lei. Semne bune anul are cu SuperProno aniversar! Ce mai aștepți?
Citeste mai mult
Getsbet oferă 2 pariuri gratuite în valoare de 100 RON jucătorilor noi!
Bonus pariuri de 25 + 75 lei fără depunere de la GetsBet
Urmărești cu sufletul la gură evenimentele sportive in această perioadă? Ești cel mai mare fan fotbal din câți au existat vreodată? Atunci ție ți se adresează noua ofertă Getsbet pentru pariorii noi – dacă te înregistrezi prin acest link, obții pariuri gratuite în valoare de 25 RON fără depunere. Iar, la primul depozit, te mai așteaptă alți 75 RON în pariuri gratuite. Toate detaliile în rândurile următoare: Cine poate obține bonusurile? Pentru că promoția se desfășoară pe o perioadă limitată (7.12.2021, ora 00:00 – 23.12, ora 23:59), pot participa doar jucătorii noi care se înscriu pe Getsbet prin acest link și își validează contul în perioada menționată mai sus. La validarea contului vei obține automat un pariu gratuit în valoare de 25 RON. Pentru a-l obține și pe al doilea în valoare de 75 RON, trebuie să realizezi o primă depunere (nu contează valoarea ei). Apoi, ieși din cont și intră din nou, iar bonusul te va aștepta să îl folosești în secțiunea sport! Cerințe de rulaj și alte detalii importante Promoția de față poate fi revendicată o singură dată per cont/per adresă IP și doar la înregistrare, astfel că nu este disponibilă și pentru clienții existenți Getsbet. Dacă din orice motiv, bonusurile tale nu apar în cont nici după ce te-ai delogat și ai intrat iar, poți să le scrii un email celor de la servicii clienți (suport@getsbet.ro). Trebuie să folosești integral ambele pariuri gratuite (25 RON, respectiv 75 RON). Poți plasa pariuri simple pe fotbal (cotă minimă 1.50) sau pariuri combo (cotă minimă 2.25, cotă per selecție 1.50). Odată acordate, bonusurile sunt valabile 3 zile. Vrei și alte oferte la fotbal? Deschide Calendarul de Crăciun! Concomitent cu oferta de față, pe Getsbet se desfășoară și Calendarul de Crăciun, o promoție atractivă cu premii zilnice la fotbal și alte sporturi. Tot ce trebuie să faci este să deschizi în fiecare zi pictograma cadou și să-ți revendici premiul – sunt puse la bătaie premii în bani bonus, bonusuri procentuale și pariuri gratuite.
Citeste mai mult
Oferta Superbet: 45 lei pariuri gratis și 247 rotiri la validarea contului
Oferta Superbet: 45 lei freebet, 247 rotiri gratis la păcănele
Luna noiembrie se încheie la Superbet cu o ofertă grea de refuzat care va aduce beneficii atât pariorilor cât și jucătorilor de păcănele - deci, dacă îți plac ambele, te vei putea bucura pe deplin. Iar pentru a revendica oferta Superbet, tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou la operator și să completezi verificarea contului. Iată detaliile: 45 de lei și 247 rotiri gratuite fără depunere În perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021, Superbet oferă membrilor noi beneficii duble la verificarea contului: pariuri gratuite în valoare de 45 de lei și 247 rotiri gratuite fără depunere la jocul popular Book of Ra Deluxe. Promoția se adresează membrilor noi care își deschid un cont nou Superbet și completează validarea contului în perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021. Validarea contului Validarea sau verificarea contului este un pas obligatoriu impus de legile statului român. Fiecare jucător la cazinou sau parior online este obligat să-și valideze identitatea într-un termen de maxim 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri sau jocuri de noroc. După expirarea acestui termen, operatorii sunt obligați să șteargă conturile nevalidate și să verse orice câștiguri nerevendicate din aceste conturi la bugetul de stat. Verificarea contului este o procedură simplă: tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea „Contul meu” și să alegi „Verificare”. Sistemul îți va cere să încarci un document de identitate valabil (CI, pașaport), uneori și o factură de utilități cu numele și adresa ta din CI pe ele pentru a confirma că ești, într-adevăr, tu. Termeni și condiții Ca orice bonus, și acesta vine cu termeni și condiții. Pariurile gratuite pot fi folosite doar pentru pariuri pe evenimente în secțiunile Sport și Pariuri live, nu și la virtuale. Bonusul trebuie folosit în cel mult 7 zile de la acordare, și vine cu cerințe de rulare de 6x la cote de minim 1,6. Rotirile gratuite fără depunere, în valoare de 0,1 RON fiecare, trebuie acceptat în maxim 24 de ore și folosite în maxim 7 zile de la acceptare. Câștigurile obținute din aceste rotiri vin cu cerințe de rulare de 1x care se pot completa la toate jocurile de păcănele din secțiunea „Jocuri” de pe superbet.ro, cu excepția Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest". Încheie luna noiembrie cu pariuri gratuite și rotiri gratuite fără depunere la Book of Ra Deluxe!
Citeste mai mult
Susține meciurile României și fii premiat cu un bonus 2 în 1 pe Superbet!
Susține România și câștigă 20 RON bonus la Superbet
Ești fanul echipei României? Superbet îți răsplătește patriotismul de 2 ori în luna noiembrie! Exact, ai citit bine – dacă pariezi pe meciurile România-Islanda, respectiv Liechtenstein-România, te așteaptă un dublu bonus – 20 RON garantați și 10 RON pentru fiecare gol înscris. Iată cum îl obții: Ce am de făcut? Trebuie să te înscrii pe Superbet prin acest link dedicat și să-ți creezi un cont. Totul durează maxim câteva minute din timpul tău. Apoi, asigură-te că l-ai validat trimițând copii după documentele tale echipei Superbet și că ai bifat acordul de marketing pentru a avea acces la oferte. Odată aprobate documentele, pariază minim 50 RON pe meciurile României: România-Islanda CM 2022 - Calificări (11.11.2021) Liechtenstein-România (14.11.2021) Ce tipuri de bilete sunt eligibile? Fiecare bilet trebuie să conțină cel puțin unul dintre meciurile de mai sus. Vor fi luate în considerare doar biletele pe evenimente care au loc în data promoției. Pentru a primi bonusurile de mai sus, poți plasa fie un pariu de tip single, fie acumulator, cu o cotă minimă pentru fiecare selecție de 1.60. Nu vor fi luate în considerare pariurile pe selecții din oferta SuperExtra, pariurile din categoria Speciale și pariurile cu cash-out. De asemenea, dacă ai plasat un pariu pe un eveniment anulat, indiferent de motiv, el nu va mai fi luat în considerare pentru ofertă. Ce primesc? Odată ce ai îndeplinit toate condițiile de mai sus, vei fi premiat cu un bonus la sport în valoare de 20 RON (garantat), respectiv 10 RON pentru fiecare gol înscris în meci, inclusiv autogoluri. Fiecare jucător poate beneficia de promoție o singură dată, în ziua meciului (11.11, respectiv 14.11). Vei primi bonusul în maxim 48 ore de la îndeplinirea condițiilor și trebuie să-l accepți în maxim 3 zile de la creditare apăsând pe notificarea pop-up. Tot în acest interval, trebuie să îndeplinești și cerințele de rulaj de 1x. Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live, cotă de minim 1.60 pentru pariuri single, cotă totală de minim 2.50 pentru pariurile acumulator. La rulaj nu vor participa pariuri pe evenimente din afara zilelor promoționale, pariuri cashout sau pariuri plasate în secțiunile Virtuale și Loto.
Citeste mai mult
100 RON gratuit fara depunere la Betano
100 RON gratuit fara depunere la Betano
Exclusiv! Venim cu o noua surpriza, doar pentru voi... 100 RON gratuit fara depunere la Betano‼️ Doar azi 27 Noiembrie primesti 100 RON fara sa depui nici un leu la Betano‼️ ‼️Tot ce trebuie sa faci pentru a primi Bonusul e sa îți deschizi un cont nou doar prin linkul acesta  Fă cont acum! Te așteaptă 100RON! După ce ai deschis contul, fa verificarea identității‼️ A doua zi după ce se confirma verificarea identității ai in cont 100 RON‼️
Citeste mai mult
BONUS 100% la prima depunere + până la 1000 de rotiri la Shining crown la Betano pentru toți jucătorii noi!
BONUS 100% la prima depunere + până la 1000 de rotiri
Cine ar refuza 1000 de rotiri GRATIS la jocul Shining Crown by EGT? Poți acum să le primești fără prea mare efort direct în contul tău de pe cazinoul online Betano! Ca să te bucuri de ele, trebuie doar să deschizi un cont nou pe cazinoul online BETANO! Apasă butonul ↓   Fă cont acum!   Verifică-ți apoi contul și vei vedea că ai primit BONUS 100% la prima depunere + până la 1000 de rotiri la Shining crown. Câștigurile se transformă direct în bani reali, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!   Dacă nu ai încă un cont deschis la Betano, durează doar 2 minute să îl faci!   Poți paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile, dar și prin intermediul aplicațiilor pentru Android și pentru iOS. DESCARCĂ AICI aplicația de mobil și poți să pariezi chiar și de pe șezlogul tău de la mare, dacă asta simți! Deschide cont și utilizează chiar acum noua funcție BetMentor pentru câștiguri mai mari la pariuri sportive! Joaca acum  
Citeste mai mult
ÎNCASEAZĂ Bonus FĂRĂ DEPUNERE la Maxbet cazino online!
Bonus fără depunere la cont nou Maxbet
  Nu ai cont la MAXBET?!?!? FELICITĂRI! Ești eligibil pentru bonus FĂRĂ DEPUNERE! Păcănește butonul   Nu ai cont? Înscrie-te acum!   Tot ce trebuie să faci este să deschizi contul, apoi să mergi la secțiunea Profil Meu și apeși pe VERIFICARE. Acolo încarci o poză a buletinului, iar după ce a fost realizat procesul de verificare, mergi la secțiunea Bonus Disponibil și introduci următorul cod: 77RON. Spor la păcănit!   Repetăm pașii? 1. Deschide un cont pe Maxbet 2. Intră în contul tău la secțiunea Profil Meu și apeși pe VERIFICARE. 3. Fă corect toți pașii menționați în secțiunea VERIFICARE. 4. Mergi la secțiunea Bonus Disponibil și introdu codul 77RON 5. Contul tău va fi alimentat cu bonusul! Deschide ACUM un cont nou la cazinoul online numărul 1 în România MAXBET și primești PE LOC 77RON din partea casei fără să depui nici un ban în cont!
Citeste mai mult
SUPERPARIURI PE SUPERMECIURILE DE LA INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP
INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP
SUPERPARIURI PE SUPERMECIURILE DE LA INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP Turneul care a ajuns “Liga Campionilor meciurilor amicale” a pornit la drum cu o nouă ediție globală! Ronaldo, Lewandowski, Hazard și Harry Kane sunt câteva dintre SuperStarurile care pot aduce profit pariorilor în această competiție. 12 SuperEchipe joacă 18 meciuri pe 3 continente pentru a-și tura motoarele în vederea sezonul 2019-2020, pentru a câștiga SuperBani, dar și pentru a crește popularitatea Fotbalului în SUA și Asia. PUȘCAȘ CONVOCAT DE INTER! După SuperEvoluțiile de la Euro U 21 din Italia, unde a marcat 4 goluri și s-a calificat în premieră cu România U 21 în semifinale, Pușcaș a atras atenția lui Antonio Conte. Noul antrenor al Interului l-a convocat pe Pușki pentru acest SuperTurneu unde Inter va întâlni pe Man. United (20 iulie, ora 14:30), Juventus (24 iulie, ora 14:30) și Tottenham (4 august, ora 17:00). Pariază la cote mărite pe International Champions Cup! Un alt jucător cu origini românești  care s-a afirmat în ICC e Vigil Postolachi. El a marcat anul trecut golul victoriei în meciul PSG - Atletico, încheiat 3-2. Atacantul basarabean în vârstă de 19 ani primit cetățenia română la puțin timp după acel gol. El s-a transferat în această săptămână la Lille și ar putea debuta în Naționalele de seniori și Tineret în această toamnă.   TOTTENHAM E DEȚINĂTOAREA TITLULUI! Spurs a câștigat anul trecut la golaveraj, prima ediție globală a competiției, după ce 3 veri consecutive fuseseră desemnate mai multe campioane, în funcție de continentele pe care se juca.  Ediția inaugural a fost câștigată în 2013 de către Real, Manchester United a câștigat în 2014. Edițiile continentale au făst câștigate de Real Madrid și PSG (2015), Juve și PSG (2016), Inter și Barcelona în 2017. Cine va câștiga în 2019? Pariază Live pe SuperAmicalele de la International Champions Cup CELE MAI TARI CAMPONATE SUNT REPREZENTATE Până acum, doar echipe din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue 1 au câștigat edițiile ICC. Anul acesta Guadalajara (Mexic) și Benfica (Portugalia) au o misiune aproape imposibilă în cazul în care vor să fie primele echipe din afara campionatelor puternice care câștigă trofeul. Cum Bayern a pierdut deja primul meci jucat, șansele sunt foarte mici și pentru un prim triumf al unei reprezentante a Bundesligii. Vezi toată oferta de Pariuri Speciale la Superbet! CUM SE CÂȘTIGĂ PUNCTELE? Se acordă 3 puncte la victorie, 2 puncte la victorie în urma penalty-urilor de departajare și 1 punct în caz de înfrângere la penalty-urile de departajare. În caz de egalitate de puncte în clasament, departajarea se face în baza următoarelor criterii: meciurile directe, golaveraj, goluri marcate, goluri primite, meciul direct cu un adversar comun, cartonașe roșii, cartonașe galbene, total faulturi comise. Dacă egalitatea persistă… se dă cu banul.   X-UL TRIMITE DIRECT LA PENALTY-URI Nu se joacă reprize de prelungire. Dacă la fluierul final din minutul 90, scorul este egal, se trece direct la executarea penalty-urilor. Anul trecut au fost 8 egaluri în 27 de meciuri jucate, cele mai multe X-uri din istoria competiției.   PARIUL EXCLUSIV SUPERBET GGsau3+ E SUPERPROFITABIL LA ICC! Echipele au misiunea de a vinde Fotbalul drept un sport spectaculos în SUA și Asia unde investițiile în sportul rege în Europa, America de Sud și Africa sunt de la an la an tot mai mari. Nu e de mirare că media de goluri pe meci la edițiile din 2016 (20 meciuri), 2017 (19 meciuri) și 2018 (27 meciuri) e 3+. Iar pariul exclusiv Superbet GGsau3+ a fost prins anul trecut în 20 dintre cele 27 meciuri și a adus bani deja în primele 2 jocuri din ediția actuală: Fiorentina-Guadalajara 2-1 și Arsenal-Bayern 2-1!   SUPERSTARURI ÎN NOI SUPERTRICOURI! Competiția e prima ocazie să-i vedem pe Hazard jucând pentru Real, De Light pentru Juve, pe Joao Felix sub comanda lui Cholo Simeone la Atletico Madrid și alături de ei, pe alte nume mari care vor fi transferate de aceste forțe, în perioada de disputare a International Champions Cup (ultimul meci din ICC 2019 se joacă între Atletico Madrid și Juve pe 10 august).   RONALDO, IBRAHIMOVIC, LUIS SUAREZ ȘI NEYMAR ÎNTRE GOLGHETERII ICC Muntenegreanul Jovetic e golgheterul care a înscris cel mai mult într-o ediție: 5 goluri. Toți ceilalți SuperMarcatori nu au depășit 3 reușite. Să fie ediția din 2019 una în care Harry Kane, Lewandowski, Diego Costa sau de ce nu, Joao Felix ori Marcus Rashford să câștige titlul de golgheteri?
Citeste mai mult
ÎNCEPE SUPERSEZONUL PARIURILOR PE CAMPIONATUL ROMÂNIEI!
ÎNCEPE SUPERSEZONUL PARIURILOR PE CAMPIONATUL ROMÂNIEI!
ÎNCEPE SUPERSEZONUL PARIURILOR PE CAMPIONATUL ROMÂNIEI! Ediția 102 a Ligii 1 începe vineri, prima etapă fiind desfășurată pe 4 zile, în intervalul 12-15 iulie. Provincia a confiscat titlul de campioană, ultimele 4 ediții - toate desfășurate în format sezon regulat (26 etape), urmat de play off (10 etape), respectiv play out (14 etape) - fiind câștigate de echipe din afara Bucureștiului: Astra, Viitorul și CFR Cluj de 2 ori. Prinde la Superbet cotele mărite pe fiecare zi de meci din campionatul României! FORȚELE SEZONULUI TRECUT SUNT GAZDE ÎN PRIMA ETAPĂ! Echipele care ne reprezintă în tururile preliminare din Champions League (CFR Cluj) și Europa League (FCSB, Universitatea Craiova și Viitorul) joacă pe teren propriu în etapa 1. Facem bani cu victoriile lor în runda inaugurală a noului sezon? Vezi cotele pe victoria favoritelor în prima etapă!   CAMPIOANA PORNEȘTE GREU ÎN CAMPIONAT! De fiecare dată, deținătoarea titlului a jucat pe teren propriu în etapa 1 din 2015 încoace. Numai Viitorul a câștigat în prima etapă din postura de campioană: 3-0 contra Gaz Metanului în 2017. FCSB a remizat 0-0 cu Petrolul în 2015, Astra a pierdut 1-4 în fața lui Dinamo în 2016, iar CFR Cluj a remizat 1-1 cu Botoșani, în 2018! Câștigă CFR Cluj în campionat, după 2 înfrângeri consecutive în SuperCupă și Liga Campionilor? NOU PROMOVATELE POT PRODUCE SURPRIZE! Tupeu pentru echipele care vin din Liga 2. Nou promovatele au pierdut doar 2 dintre cele 7 meciuri jucate la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, între 2015 și 2018. Anul trecut, Dunărea Călărași a debutat cu victorie, la Viitorul (1-0), iar Hermannstad a câștigat “acasă” cu Sepsi (scor 1-0), un meci jucat la Târgu Mureș. Dar anul acesta, debutul e greu pentru nou promovate. Clinceni joacă duminică la Craiova, pe Ion Oblemenco, iar Chindia merge luni la Mediaș, pe terenul echipei care a ocupat locul 1 la finalul play out-ului trecut. Pariază Live pe meciurile din prima etapă a campionatului!   PRIMUL MECI: VOLUNTARI-SEPSI, UN DUEL CU TRADIȚIE SUPEROFENSIVĂ! FC Voluntari joacă pentru a treia oară în meciul care dă startul noului sezon. Tot pentru a treia oară, ilfovenii sunt gazde în prologul campionatului. Ei au remizat 1-1 cu Poli Iași în 2015 și au pierdut cu 0-1 în fața Viitorului în 2016. Acum, Voluntariul întâlnește în etapa I pe Sepsi, formație în fața căreia a marcat în fiecare meci direct și are un palmares care o avantajează: 3 victorii, 2 egaluri, 1 meci pierdut. Dar singura înfrângere în fața covăsnenilor a venit în cel mai recent duel direct, partidă care s-a jucat la Voluntari! Pariul exclusiv Superbet GGsau 3+ a fost prins în toate cele 6 meciuri directe! Acum, a ajuns la cota 1.72 pe Superbet! Vezi toată SuperOferta pe Voluntari-Sepsi!   DERBY-UL ETAPEI: DINAMO JOACĂ ÎMPOTRIVA ECHIPEI REGELUI HAGI! Dinamo are cel mai dificil start de sezon. Va juca în primele 3 etape contra Viitorului, Craiovei și CFR-ului. Luna iulie e infernală pentru Câinii Roșii, care au anunțat un obiectiv îndrăzneț pentru acest sezon: calificare în Play Off și clasare între primele 4 formații, la finalul acestuia! Se anunță un meci de care pe care între 2 echipe care au driblat egalul în ultimele 5 meciuri directe. Dinamo a câștigat puncte în 4 dintre ultimele 5 deplasări la Ovidiu! Acum, cota pentru pariul X2 a ajuns la 1.65. Pune SuperBilete pe Viitorul - Dinamo!   TOP 3 CELE MAI PRINSE PARIURI ÎN PRIMA ETAPĂ ÎN ACTUALUL FORMAT Dintre cele 28 de meciuri jucate până acum în prima etapa a Ligii 1 în formatul actual, între 2015-2018, 11 meciuri au fost câștigate de gazde (pariul 1), 10 s-au încheiat la egalitate (pariul X),  oaspeții câștigând celelalte 7 partide (pariul 2). Primul sezon din actualul format ne-a oferit în 2015-2016 cele mai multe egaluri: 6 din 7 meciuri jucate!  În ultimele 2 sezoane, gazdele au câștigat de fiecare dată câte 4 meciuri. Dar pariurile cele mai profitabile pe runda inaugurală din ultimele 4 sezoane sunt 0-2, prins în 17 meciuri, NGG, profitabil în 16 jocuri, GGsau 3+, care a adus bani în 15 partide! Care dintre ele ne aduc bani acum, în prima etapă din noul SuperSezon al Campionatului României?
Citeste mai mult
CASTIGA PE MECIURILE ROMANILOR IN TURURILE PRELIMINARE!
SUPEROFENSIVA PENTRU EUROPA!
SUPEROFENSIVĂ PENTRU EUROPA! CÂȘTIGĂ PE MECIURILE ROMÂNILOR ÎN TURURILE PRELIMINARE! Primele reprezentante ale Ligii 1 intră în lupta pentru un loc în grupele cupelor europene. Campioana CFR Cluj are cel mai greu adversar, Craiova n-a impresionat în meciurile amicale, iar FCSB e decimată de plecări și accidentări. Vor reuși echipele românești să câștige și să nu afunde și mai rău campionatul intern în clasamentul coeficienților UEFA, unde Liga 1 e pe poziția 29, cea mai joasă din istoria ei?! Pariază și câștigă pe meciurile românilor la Superbet! Deschide cont la Superbet și ia-ți Bonusul de Bun Venit, până la 500 Lei la primele tale 3 depuneri!   ROMÂNII N-AU CÂȘTIGAT ÎN KAZAHSTAN! Meci foarte greu pentru CFR la capătul Europei, în fața unei echipe care în ultimele 4 sezoane s-a calificat de fiecare data în grupele cupelor europene! Mai mult, locurile ocupate de cele două formații în clasamentul UEFA avantajează clar echipa hazahă: Astana e pe 57, CFR e pe… 288! În plus, românii n-au reușit să câștige în Kazahstan: FCSB a remizat 2-2 cu Aktobe în 2014 în turul 3 preliminar din Europa League, iar Naționala a remizat 0-0 în Preliminariile Mondialului din 2018, chiar pe stadionul care va găzdui și meciul de azi! Principalul pericol pentru CFR pare că va veni de la croatul Tomasov (9 goluri și 11 assist-uri în campionat). La gazde va juca și Dorin Rotariu, cel care și-a câștigat locul de titular la kazahi: are 5 goluri și 2 assist-uri la această formație. Astana a câștigat 5 dintre ultimele 7 meciuri jucate acasă în cupele europene și are un moral ridicat după victoria cu 2-0 în deplasare la principala rivală la titlu, Tobol. CFR nu l-a inclus pe lista UEFA pe cel mai valoros jucător al ei, George Țucudean. Învinsă de Viitorul în SuperCupa României, CFR pare că s-ar mulțumi să nu piardă în Kazahstan. Cota pentru X2 a ajuns 1.77 la Superbet. Prinde toate cotele mărite pe Astana - CFR Cluj!   DOUĂ ECHIPE CARE N-AU CÂȘTIGAT ÎN MECIURILE AMICALE DIN VARĂ! După ce a dat piept cu Milan și Red Bull Leipzig în ultimii 2 ani, Craiova începe în sfârșit în fața unui adversar abordabil sezonul european. Sabail este o debutantă în competițiile UEFA și este reprezentanta unui fotbal pe care îl dominăm la meciurile directe: 4 victorii, 1 egal și 1 meci pierdut în duelurile cu azerii în cupele europene. Dar deplasările în Azerbaijan au fost dificile pentru echipele românești: FC Argeș a câștigat cu 2-0 în vara lui 1998 la FC Baku, FC Vaslui a pierdut cu 1-2 în 2008 la Neftchi Baku, Astra a remizat în 2017, 0-0 pe terenul Zirei. Sabail a jucat 4 meciuri amicale. A pierdut 3 partide și a remizat, 0-0, împotriva Clinceniului! Sabail e în criză în ofensivă: n-a marcat deloc în meciurile amicale dinaintea startului sezonului. Nici Craiova n-a strălucit în meciurile de pregătire: 2 remize și 3 înfrângeri. Între egalurile oltenilor, un 0-0 cu Qarabag, formația care a câștigat pentru a 6-a oară la rând titlul în campionatul din care provine Sabail. Ultimele 3 jocuri ale Universității au fost meciuri în care s-au marcat peste 4 goluri! Întăriți în ofensivă cu Mihai Roman II și Alexandru Ioniță, oltenii simt că e timpul pentru primul succes, în chiar primul joc oficial al Univeristății în noul sezon european. La fel simți și tu? Victoria Craiovei îți dublează banii la Superbet: acum, are cota 2.00! Pune SuperBilete pe Sabayil - Craiova!   SUPERBOMBĂ ÎN FCSB-MILSAMI? Cea mai bine clasată echipă românească în clasamentul UEFA, FCSB - locul 66 întâlnește echipa de pe locul 330, Milsami Orhei. O formație care în 10 deplasări în cupele europene a pierdut de 7 ori, a remizat de 2 ori și a câștigat o dată. 8 meciuri au fost partide NGG. Doar cinci au fost GGsau 3+, numai patru au fost 3+. Chiar dacă palmaresul direct cu echipele de peste Prut e favorabil reprezentantelor Ligii 1 (2 victorii, 2 remize, 8-3 la golaveraj), partida s-ar putea dovedi una dificilă. FCSB are un antrenor care n-a mai fost niciodată implicat în meciuri de acest nivel, s-a despărțit de 6 jucători (Teixeira, Rusescu, Florentin Matei, Adrian Stoian, Romario Benzar, Junior Morais), are 4 absenți confirmați (Momcilovic, Stan, Gnohere și Moruțan) și 4 jucători care au jucat la Euro U21 și care abia sâmbătă 6 iulie au intrat în programul echipei (Florinel Coman, Dennis Man, Dragoș Nedelcu și Andrei Vlad). Meciul se va juca la Giurgiu, încă un amănunt posibil în avantajul echipei oaspete. Cu toate acestea, FCSB e obligată să câștige fără gol primit. Iar Superbet dă acum cota 1.62 (pentru pariul VSG) pentru ca roș-albaștrii să o facă! Vezi toată oferta și cotele crescute pe FCSB - Milsami Orhei!
Citeste mai mult

1 - 2 - 3